thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Alles wat je moet weten over de Olaplex No.0

16
Alles wat je moet weten over de Olaplex No.0

Welkom in de familie van Olaplex 

De kans is groot dat jij bekend bent met Olaplex. Olaplex is namelijk een groot begrip binnen de haarwereld en heeft dan ook vele fans. Wellicht denk je nu, ja dat klopt dat ben ik ;). Jullie zullen vast al wel gelezen hebben dat Olaplex No.0 nieuw is! Hier later meer over…. Olaplex heeft verschillende soorten producten binnen hun assortiment. De No.1 en No.2 zie je vaak terug in de kapsalon. Dit kan worden toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent en worden verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling. Daarnaast kan het worden toegepast na het kleuren van je haar! Olaplex No.3 is speciaal gemaakt voor thuisbehandelingen, zo houd je jouw haar tussen de kappersbehandelingen door in topconditie.

De No. 4 en No.5 van Olaplex zijn een shampoo en conditioner. Ze verminderen schade en zorgen voor sterk, gezond en glanzend haar! Dan komen we bij de No.6: de Bond Smoother, dit is een geconcentreerd verzorgende leave in styling crème voor het verminderen van pluis. Tot slot de no.7... een haarolie die de glans, zachtheid, kleur en de levendigheid van je haar verhoogt. Daarnaast minimaliseert de olie pluishaar en biedt de bonding oil hittebescherming tot wel 450 graden. En dan nu *tromgeroffel* de Olaplex No.0... nu ook bij ons verkrijgbaar! Hier vertel ik jullie natuurlijk graag meer over. Lees daarom snel verder!

Olaplex No. 0 en No. 3

Wat doet de Olaplex No.0

De Olaplex No.0 is een aanvulling op de Olaplex No.3 voor een intensieve haarbehandeling thuis. De Olaplex No.0 herstelt gebroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de haarstructuur. Het herstelt het haar maar liefst 68% meer en maakt het haar 3 keer zo sterk dan dat je gewend bent! Beschouw de No.0 als primer voor de No. 3-behandeling. De No.0 kan ook zeker zelfstandig zijn werking doen maar het is bedoeld om het als tweedelig proces toe te passen. Voor wie is de Olaplex No.0 geschikt? Het is voor iedereen geschikt en werkt op alle haartypes en texturen zoals je gewend bent van Olaplex.

Hoe pas je de Olaplex No.0 toe?

  • Breng de No.0 aan op (schoon) droog haar, vanaf de wortel tot aan de punten.
  • Kam het product goed door zodat je het voldoende verspreid en goed kan absorberen in het haar.  
  • Wacht 10 minuten en breng dan de Olaplex No.3 aan door het haar heen. 
  • Kam opnieuw door zodat alles goed verspreid is en laat de behandeling nog 10 minuten intrekken.
  • Spoel het vervolgens uit.
  • Gebruik eventueel eerst de 4 en 5 voor extra resultaat. (de shampoo en conditioner)
  • Bij het stijlen van je haar kun je kiezen om de nummer 6 en 7 toe te passen.
  • De behandeling duurt minimaal 20 minuten

 

Olaplex No. 0 steil haar

        Olaplex No. 0 Krullen

 

Wanneer te gebruiken?

Gebruik het 1 keer per week. Voor extreem beschadigd haar kan het 2 tot max 3 keer per week gebruikt worden. De Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No.0 155ml is nu verkrijgbaar via onze webshop, neem snel een kijkje! 

Liefs Silke 


reacties (16)

Hoii
Er staat breng nr 0 aan op schoon en droog haar.
Is dit al een x gewassen dan.. zo ja.. met nr 4 en 5
Of is dit haar wat bijvoorbeeld gister gewassen is. Wanneer is t schoon en droog.
Kan me voorstellen dat gister gewassen niet onder schoon valt. Of moet je t eerst wassen en daarna drogen en dan nr 0 erop.
Laat me graag weten

Door op 29-06-2021

Ja dat wil ik ook graag weten. Wat is schoon en droog haar. Moet je eerst je haar wassen en drogen of mag het op haar dat een paar dagen daarvoor gewassen is

Door op 27-07-2021

Hi Phylis,

Bedankt voor je reactie.

Het mag gewoon op droog haar aangebracht worden. Maar kijk voor jezelf even hoe schoon het is, wanneer er al twee dagen gebruik gemaakt is van veel haarlak of bijvoorbeeld een gel is het wellicht handiger dit eerst goed uit te spoelen.

Mocht je overige vragen hebben, laat dan gerust een reactie achter.

Fijne dag :)!

Door op 27-07-2021

M’n vriendin heeft die behandeling bij de kapper laten doen en daar mengden ze de olaplex 0 met water in zo’n planten spuit/verstuiver.(is dan toch geen droog haar meer?)
En sprayden dat op het haar en daarna ging olaplex 2 eroverheen.
Waarom thuis op droog haar en dan met de olaplex 3 ipv 2?

Door op 02-09-2021

Aangezien de kappers nu dicht zijn , ga ik zelf verven. Moet je de Olaplex ( 0,3, 4,5 heb ik thuis) al bij t verfmengel doen of de hele ridel na het verven toepassen?? En bij t gelijktijdig aanbrengen, hoe moet het dan?
Daarnaast nog een vraag vd nieuwe nr4 ( paars) is dat enkel voor blond haar? Ik ben heel donker maar teint of 2 lichter met verf erin maar nog steeds richter midden bruin? Dank voor t antwoord, ik wacht t met spanning af mvg

Door op 23-12-2021

Hi Josette,

Bedankt voor je vraag.
De Olaplex nummers die je in huis hebt gebruik je niet tegelijk met je verfbehandeling, maar echt als onderhouds- / nabehandeling.
Je wast je haar dus bv. na het verven met de shampoo en conditioner en houdt je verzorging na die tijd 1x in de week bij met de nummer 0 & 3.
Wil je je haar een extra boost geven? Dan kun je ook een paar dagen voor de verfbehandeling je haar verrijken met de nummer 0 & 3.

Daarnaast is de 4P echt een zilvershampoo. Je kunt deze uiteraard gebruiken, maar het resultaat zal nihil zijn.
De shampoo zal hoogstens wat warme ondertonen uit je midden bruine haar halen.
Wij raden deze dus niet specifiek aan voor jouw kleurhoogte.

Mocht je nog andere vragen hebben, horen wij deze uiteraard graag.

Liefs,
Team Salontopper

Door op 23-12-2021

Is dat niet nummer 1 van olaplex bij de kapper? @shirley

Door op 27-12-2021

Mag je de Olaplex 0 (particulier) of 2 (Kapsalon) met een verstuiver aanbrengen?
Groetjes

Door op 04-02-2022

Hi Annick,

Bedankt voor je vraag!
De nr.0 mag met een verstuiver aangebracht worden (zo wordt die tegenwoordig ook verkocht).
Zorg wel dat je het product niet direct inademt.
Daarnaast heeft de nr.2 de structuur van een conditioner.
Wij raden dus niet aan deze aan te brengen met een verstuiver, dit werkt niet prettig.

Ik hoop je vraag zo voldoende beantwoord te hebben.

Liefs,
Team Salontopper

Door op 08-02-2022

Ik heb afgelopen week een aantal producten aangeschaft van olaplex , ik heb de 0 aangebracht op droog haar ik de lengtes en punten , en daarna de 3 aangebracht. M’n haar was vochtig na het aanbrengen maar droogde al snel op. Is dit normaal ?

Door op 27-02-2022

Hi An,

Bedankt voor je vraag. We hebben dit even nagevraagd voor je aan één van onze kapsters. Het kan kloppen dat het snel droogt omdat je haar een tekort heeft aan hydratatie. Dit zal minder gaan worden naar mate je de behandeling vaker uitvoert. De behandeling zorgt er namelijk voor dat jouw haar voldoende hydratatie krijgt en zal dus ook minder droog moeten worden nadat je het een tijdje gebruikt. :)

Door op 02-03-2022

Ik heb een vraag over het masker van olaplex. Is het goed om het na een behandeling van nr 0 en 3 te doen, nadat je het haar met nr 4 gewassen hebt? Of kun je het beter na een andere wasbeurt doen? Moet je na het masker nog een conditioner gebruiken om haarschubben te sluiten?
En qua inwerktijd van nr 0, 3 en 8, is het zo, dat het er echt uit moet na 10 minuten of is het “hoe langer hoe beter?”
Groetjes Marjolein

Door op 17-04-2022

Hi Marjolien,

Leuk dat je ons een berichtje stuurt.
We hebben de vragen even neergelegd bij onze Olaplex expert.
Na de behandeling van de Olaplex No.0 en de No.3 is het goed je haar te wassen met de shampoo No.4. Vervolgens sluit je het af met het haarmasker de No.8. Dit is helemaal prima!

Betreft de vraag over de inwerkingstijd... Bij de No.0 is inderdaad 10 minuten voldoende. Bij de No.3 en No.8 is het minimaal 10 minuten dus het mag langer blijven zitten, dit is geen probleem. Kijk ook goed naar je haar waar het behoefte aan heeft, is het bijvoorbeeld erg beschadigd? Laat het dan wat langer intrekken en gebruik de routine wat vaker. Is je haar gezond dan is 1x per week deze routine toepassen al voldoende.

Groetjes Silke - Team Salontopper

Door op 21-04-2022

Van 18 begon in grijs te worden, waardoor ik natuurlijk mijn haar blondeert is zodat mijn grijs minder zichtbaar is. Om de 3 weken moet ik terug mijn haar laten werven. Heb enorm fijn en gevoelig haar. Heb per toeval een video gezien dat er Olaplex olie 7 in de werf ingedaan om te voorkomen dat uw haar wordt beschadigd. Kan ik dit ook aan mijn kapster aanraden om dit te doen?
Mvg Besa

Door op 21-05-2022

Hi Besa,

Bedankt voor je berichtje. We hebben het even voor je nagevraagd aan één van onze kapsters. Olaplex No.7 wordt niet in de verf gedaan. De No.1 wel... De No.1 gaat tot aan de zwavelbruggen in het haar. Deze worden met verven/ blonderen vaak verbroken. De No.1 zorgt ervoor dat deze niet breken! Daarnaast wordt de No.2 ook vaak na een behandeling gebruikt omdat het de zwavelbruggen weer vastgezet. Je zou dit altijd eens met je kapster kunnen overleggen. Mochten wij je ergens anders mee kunnen helpen dan horen we het graag.

Prettige dag! :)

Door op 24-05-2022

G0edemorgen, Ik gebruik geen stylingproducten anders dan Olaplex nr 6/7 en 9 .Nu was en droog ik mijn haar eerst voor ik 0 gebruik maar is dat nodig. Ik was mijn haar 2x per week en doe 1x per week de 0/3 behandeling. De olie gebruik ik dagelijks een beetje van .

Fijn weekend en alvast bedankt voor jullie antwoord.

Groetjes Petra

Door op 15-10-2022

Goedemiddag Petra,

Bedankt voor je berichtje en je vraag. Fijn dat de producten van Olaplex zo goed bevallen!
Wanneer je veel van je stylingsproducten in het haar gebruikt is het niet verkeerd je haar voor gebruik te wassen. Wanneer dit niet het geval is kun je het meteen op droog en schoon haar aanbrengen.

Fijne dag!

Groetjes Silke

Door op 18-10-2022

Hallo,

Een vraagje ik heb woensdag olaplex voor het eerst gebruikt.
Nr 0 eersr 10 min toen nr 3 erin en die samen met 0 eronder wel 6 a 7 uur in laten trekken. Toen nr 4 en 5..
Maar mag nr 0 wel zolang in je haren blijven zitten?

Gr Rianne

Door op 03-12-2022

Hi Rianne,

Bedankt voor je berichtje.
De No.0 mag langer in het haar blijven zitten maar officieel is dit niet nodig omdat het meteen zijn werking zal doen. De No.4 & No.5 kunnen zeker daarna gebruikt worden.
Mocht je verdere vragen hebben laat het dan gerust weten.

Door op 06-12-2022

Hai ik heb een vraag ik gebruik olaplex 0-3-4-4p-5-6-7-8-9 (alles dus)nu zou ik graag een haarlak willen gebruiken die niet schadelijk is welke kunnen jullie aanbevelen?
Wil graag de juiste producten gebruiken die aansluiten bij olaplex.
Hoor het graag.

Door op 15-12-2022

Ik heb gisteren m'n haar geverfd. Kan ik dan donderdag met 0, 3, 4 en 6 beginnen? Ik ga t voor t eerst gebruiken namelijk...nog geen ervaring mee

Door op 07-11-2023

Hi Sandra,

Je kunt gerust beginnen met het gebruik van deze producten.

- Team Salontopper

Door op 09-11-2023

Olaplex nr 3 dat kun je zo lang in laten trekken als je wilt toch. Zelfs de hele nacht heb ik gelezen, maar kan dat dan in combinatie met nr 0........

Door op 29-11-2023

Beste Sylvia,

Bedankt voor je vraag. Dit kan wel, maar of het meer effect gaat hebben is niet helemaal duidelijk. Misschien is het dan beter het product wat vaker te gebruiken dan in combinatie meteen heel lang.

Hopelijk heb ik zo kunnen helpen,

Gerben - Team Salontopper

Door op 04-12-2023

Ik heb vandaag de nr. 0 ontvangen. Klopt het dat deze vreemd ruikt, zrlf beetje stinkt? Zeker ten opzichte van alle andere producten? Kan ik deze nr. 0 ook gebruiken voor het masker?
Groetjes Margje

Door op 29-11-2023

Beste Margje,

Bedankt voor je vraag. De No. 0 heeft een andere samenstelling en heeft inderdaad een hele andere geur. Na de no. 0 moet je altijd nog de no. 3 gebruiken dus inderdaad in combinatie met het masker.

Hopelijk heb ik je vraag zo kunnen beantwoorden?

Gerben - Team Salontopper

Door op 04-12-2023

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.