thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Lente haartrends 2021

0
Lente haartrends 2021

FINALLY de zon is terug, overal kleurt het weer mooi groen, de bloemen bloeien in alle mooie kleuren om ons heen. Je ziet vooraal veel pastelkleuren terug en oversized kleding, dus zeg maar bye tegen je skinnyjeans. Maak dit geheel compleet met een toffe voorjaars haartrend! Lees snel verder wat dé voorjaarshaartrends van 2021 zijn. 

De top 8 tofste voorjaarstrends

1. Curtain Bangs

De curtain bangs are still going strong, het komt uit de jaren 60 en 70 maar heeft weer helemaal zijn comeback gemaakt. Alhoewel het niet een compleet nieuwe trend is, vorige jaar was het ook al helemaal in. De curtain bangs kunnen zowel los als vast leuk gedragen worden.

2. Head scarfs

De hoofdoekjes zijn terug. Hoe leuk?! Modetrends zijn een opeenstapeling van vervlogen tijden en zo komt de head scarf ook weer terug uit de jaren 50 en 60. Als ik het zie krijg ik spontaan voorjaars kriebels van, kleurrijk en leuk te combineren met bepaalde looks. Heb je een bad hair day? Ook dan is het natuurlijk perfect om te verdoezelen met een leuke shawl.

3. Flipped out styles

Als je het ziet zeg je ooooh ja… Het komt oorspronkelijk uit de jaren 60 maar ook de jaren 90. Heb jij een bob? Dan is deze look zeker tof om eens te proberen. Wat heb je nodig? Een krultang en pak hiermee de uiteinden en draai dit naar buiten. Ook bij langer haar kan het heel tof staan. Bij een hoge staart kan je er ook voor kiezen de uiteinden iets om te slaan met je krultang of stijltang. Bij Jennifer Lopez zie je dit ook vaak terug.

4. Metallic / pastel colors

Ben jij van de kleurtjes maar niet te overdreven? Dan zijn de pastel kleurtjes zeker iets voor jou. Denk aan een roze, paarse of misschien wel blauwe pastel kleur door het haar heen. Je gaat het dit voorjaar veel terug zien!

5. Finger Waves

Heb je even tijd? Als je iets speciaals met je haar wilt doen zijn de finger waves het proberen waard. Zo werd het bij de modeshows in Milaan al veel gespot. Het kan voor zowel kort als lang haar. Je hebt hiervoor de juiste kam, gel, klipjes en veel haarlak nodig om alles goed op zijn plek te houden.

6. Bubble Tail

Bubble tail is eigenlijk een staart met daarin 4/5 elastiekjes. Het geeft een speels effect aan het haar waardoor het niet weer die eenvoudige paardenstaart is… Op ons Instagram kanaal hebben we hier een tutorial van gemaakt. Benieuwd? Neem een kijkje. Het is zeker niet moeilijk!

7. Lengthy Braids and Twists

Twist braids zijn helemaal in, hoe langer hoe beter. Twist braids staan daar in tegen ook heel tof bij een bob kapsel. Twist vlechten zorgen ervoor dat het je natuurlijke haar verlengt doormiddel van bijvoorbeeld dreadlocks. Maar de look helemaal af met toffe haarsieraden.

8. Copper

Fan van de queens Gambit één van de nummer 1 Netflix series? Goed nieuws deze haarlook + koper kleur is helemaal in dit voorjaar. Who’s in? Gigi Hadid ging al voor in de Versace modeshow. Niet iedereen vindt de kleur mooi, dit is natuurlijk per persoon verschillend.

 

 Enjoy the spring! 
PS: Laten we duimen dat we zo'n toffe look ook snel naar een fesitval kunnen dragen. 

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.