thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Redken Relaunch; Nieuwe Verpakking - Vertrouwde Formule

8
Redken Relaunch; Nieuwe Verpakking - Vertrouwde Formule

Gebruik jij de producten van Redken? Misschien heb je de vernieuwde verpakking dan al wel voorbij zien komen! De hele haarverzorgingslijn is vernieuwd met nieuwe verpakkingen en zelfs een vernieuwde lijn! Geen zorgen de producten hebben nog de vertrouwde formule, maar alleen in een nieuw jasje! Lees hieronder alles over deze vernieuwing bij Redken!

Met deze vernieuwde verpakkingen wil Redken terug naar het begin van het merk. Het begon allemaal met Paula Kent en Jheri Redding, vandaar de naam RED-KEN. Actrice Paula Kent moest voor haar rollen vaak verschillende kapsels aannemen. Door deze behandelingen beschadigde haar haar. Samen met scheikundige Jheri Redding startte ze het merk Redken om op wetenschappelijke wijze haar haar te herstellen. Zij vonden de oplossing in het verrijken van shampoos met Proteïne en dit gebruikt Redken nog steeds! Nu in 2021 is Redken een merk dat de hele wereld overgaat en vrouwen (en mannen) helpt bij het verzorgen van hun haar.

Terug naar de roots van Redken

Die wetenschappelijke basis van Redken is altijd belangrijk geweest, maar dit was niet altijd duidelijk voor de klant. Vandaar dat de nieuwe verpakking deze wetenschappelijke achtergrond weer naar voren is gebracht. Zo verwijst de vorm van de flacons van de shampoos en conditioners naar scheikundige maatbekers. Ook nieuw zijn de werkende bestanddelen die direct op de voorkant weergegeven worden. Met daarbij zichtbaar hoe groot het aandeel van dit ingrediënt is in procenten.

Gerecyclede verpakking

Redken gaat ook met zijn tijd mee en heeft besloten dat de verpakkingen van de haarproducten milieuvriendelijker moeten. Met deze Relaunch hebben zij deze verbetering meegenomen en zijn de verschillende flacons en tubes nu tot wel 93% procent van gerecycled plastic. Dit plastic is Cradle to Cradle gecertificeerd en Redken nu dus ook.

Nieuw Redken systeem

Naast de verpakking te hebben vernieuwd heeft Redken ook een aanpassing gedaan op de indeling van de verschillende producten. Zelf noemen ze de drie stappen de het Tier systeem. De producten hebben nu een duidelijke plaats als oplossing voor Tier 1 basisbehoeften voor je haar en daarnaast Tier 2 specifieke behoeftes. Als laatste heb je Tier 3  totale transformatie.

Een goed voorbeeld hiervan is de Extreme lijn, deze heeft twee uitbreidingen; Length en Bleach Recovery. De basislijn (Tier 1) is voor beschadigd haar en de twee uitbreidingen zijn voor de specifieke problemen (Tier 2); haarbreuk voorkomen en herstellen van gebleekt haar.

Hieronder leg ik de verschillende categorieën verder toe:

Tier 1: Basisbehoefte

De eerste product categorie zijn de basislijnen van Redken. Deze producten beschikken over verschillende routines voor veelvoorkomende haarproblemen. De verpakkingen zijn compleet vernieuwd maar met de vertrouwde inhoud. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je favoriete producten zijn veranderd!

Wat wel nieuw is zijn de Volume Injection Shampoo en Conditioner. Deze lijn vervangt het vervallen Redken Volume High Rise en Redken Volume Beach Envy. De formule is compleet vernieuwd en zorgt voor volume en voller lijkend haar.

Volume Injection

Tier 2: Specifieke behoeftes

In de tweede productcategorie is ook alleen de verpakking vernieuwd, de formules zijn nog gelijk gebleven. Het verschil is dat nu duidelijk is welke producten een goede aanvulling zijn voor jouw specifieke haarbehoefte.

Heb je je haar beschadigd door bleken of wil je beschadigde haar beschermen om het mooi lang te laten groeien, dan heb je de uitbreidingen op de Extreme lijn nodig. De Extreme Length lijn helpt je bij het gezond houden van lang haar en de Extreme Bleach Recovery Lijn kan je helpen bij het herstel na het bleken van je haar.

Heb je bijvoorbeeld niet altijd genoeg aan de All Soft lijn omdat je haar zo droog is dan kun je de All Soft Mega producten gebruiken als aanvulling op je routine.

In de Color Extend lijnen was altijd al onderscheid tussen de basisbehoefte en de kleurlijnen, maar de Color Extend Magnetics kan in principe elke kleur beschermen. De Blondage, Brownlights en Graydiant bevatten pigmenten om je haar meer kleur mee te geven.

Tier 3: Totale verzorging

Als laatste totale verzorging met de Acidic Bonding Concentrate deze heeft een aparte plek in de range. Dit komt omdat deze range erop gericht is het haar te herstellen en terug in balans te brengen naar aanleiding van intensieve behandelingen in de salon, zoals permanenten, bleken of verven van het haar. Hiermee verzorg je het haar na deze behandelingen zodat verdere schade voorkomen wordt.

Heb jij de nieuwe verpakkingen al gezien? Bestel ze nu!

Wat vind jij van Redken? En van de vernieuwde verpakking? Laat ons weten wat je vind of als je vragen hebt over de nieuwe lijnen!

Have a good one!

Gerben


reacties (8)

Goedemorgen,

Ik heb een vraag over Redken "Heat Design 09 " heeft deze ook een nieuwe verpakking gekregen ???? Zo ja,..is dat nog de zelfde formule en onder welke verpakking en nummer kan ik deze vinden ?????

Groet,
Marga

Door op 18-12-2021

Goedemorgen Marga,

Ik heb het even voor je nagekeken, maar het lijkt erop dat de Redken Heat Design 09 uit het assortiment is. Helaas heeft het merk hier nog geen vervanger voor.

Kun je me vertellen wat je zoekt in een Heat Protect/Blow Dry gel, dan kunnen we kijken of we een goed alternatief in ons assortiment hebben!

Groeten,
Gerben Salontopper!

Door op 20-12-2021

Goedenavond!

Ik gebruik al jaren de Scalp Relief - Oil Detox van Redken en kan deze helemaal nergens meer vinden. Enig idee of hier een vervanger voor is?

Met vriendelijke groet,

Desireé

Door op 29-12-2021

Hoi Desiree,

Bedankt voor je vraag. Toevallig heeft Redken hier net een nieuw product voor gelanceerd de Redken Amino Mint Shampoo. Deze is vanaf vandaag te vinden op Salontopper!

Hopelijk is dit iets voor je!

Groeten,
Gerben, Salontopper

Door op 10-01-2022

Goedemiddag,

Ik gebruikte altijd de curvaceous shampoo en conditioner. Dit product lijkt uit het assortiment te zijn. Wat is een vergelijkbaar product?
Ik hoor het graag. Mvg.

Door op 31-10-2022

Goedemorgen,

De Curvaceous lijn is inderdaad kleiner geworden. Redken heeft hier zelf nog geen vervanging voor.

Veel merken hebben natuurlijk een krullenlijn of zijn gericht op krullen, een aantal voorbeelden hiervan zijn;
- Kérastase Curl Manifesto
- L'Oréal Professionnel Curl Expression
- Yari
- Sexy Hair Curly
- Wella Professionals Nutricurls

Wat vond je zo fijn aan Curvaceous? En wat hebben je krullen echt nodig? Dan kunnen we kijken naar iets wat bij jou past!

Groeten,
Gerben, Salontopper

Door op 01-11-2022

Hi,
Graag zoek ik een vervanger voor de fabricate, heeft u tips?

Door op 31-10-2022

Ha Sabine,

Bedankt voor je vraag! Als je de Redken Fabricate gebruikte voor de hittebescherming dan zou de Redken Thermal Spray wat voor je kunnen zijn. Deze geeft ook definitie en hittebescherming, maar voor versteviging zou je er dan een haarlak bij moeten gebruiken.

Als je nog vragen hebt dan hoor ik die graag!

Groeten,
Gerben, Team Salontopper

Door op 01-11-2022

Wat is de vervanger voor high rise formule de auwe fles heb nu de acidic bonding concentratie gekocht bij gebrek aan wat anders

Door op 29-11-2022

Goedemorgen Marga,

De vervangende lijn voor de High Rise Volume zijn de Redken Volume Injection shampoo en conditioner.

Met vriendelijke groet,
Gerben, Team Salontotal

Door op 29-11-2022

Welk product vervangt de stay high 18 van redken

Door op 09-12-2023

Beste Edith,

Helaas is deze uit het assortiment. Zou je me meer kunnen vertellen over hoe je het product gebruikte? Dan kunnen wij voor je uitzoeken wat een goed vervangend product zou zijn!
Je mag ook direct contact opnemen met onze klantenservice.

Ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groet,
Gerben - Team Salontopper

Door op 11-12-2023

Goedemiddag,
Ik heb een vraag over redken triple hairspray. Deze is volgens mij uit assortiment. Weten jullie een goede vervanging? Ik had ook de kerastase VIP spray, maar ook die gaat er volgens mij uit. Ik zoek zo’n soort spray die niet te poederig is, maar wel wat volume en grip creeert en je op droog haar op de aanzet kan sprayen zonder dat het vet of poederig wordt.
Alvast bedankt voor de reactie!

Door op 25-12-2023

Hi Quincy,

De Redken Max Hold Hairspray (productnummer 2679) is de vervanger voor de Triple Take.

Ik hoop je hiermee verder te helpen.

Fine dag!

Door op 27-12-2023

Hallo
Ik gebruik al jaren de redken 10 styling lijn en dan de thickening lotion en de mess around 10 paste.
Zijn deze ook vervangen?

Door op 21-01-2024

Hallo M. Arens,

Bedankt voor je vraag. Helaas heeft Redken deze producten beide uit het assortiment gehaald en is er geen directe vervanger voor gekomen.
Wil je binnen de Redken Styling range blijven dan kun je de Redken Texture Paste en Redken Volume Boost proberen. Mocht je ook van andere merken iets willen proberen dan hoor ik het graag,

Groeten,
Gerben - Team Salontopper

Door op 24-01-2024

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.