thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

REVIEW: Moroccanoil styling routine

0
REVIEW: Moroccanoil styling routine

Ik ben al een hele tijd nieuwsgierig naar de producten van Moroccanoil, maar het ze eigenlijk nog nooit getest… Toen ik een tijdje terug een groot gedeelte van mijn haar liet blonderen, vond ik het tijd om een nieuwe styling routine te gaan proberen. Je raadt het al; ik koos voor wat nieuwe Moroccanoil producten en een all-time favourite.

Hoe ziet mijn haar eruit?

Voordat ik jullie echt de verschillen kan vertellen, is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe mijn haar voor het gebruik van de producten was. Zoals ik hierboven al vertelde heb ik mijn haar flink ontkleurd (vooral in de punten). Hierdoor is het wat beschadigd en klit het vrij snel. Daarnaast heb ik niet erg dik haar (lees: een klein piekerig staartje). Ik ben dus altijd opzoek naar producten die (vooral aan de aanzet) volume geven. Zo creëer ik de illusie dat ik volumeus haar van mijzelf heb.

Naast dit dunne haar ben ik door het ontkleuren dus ook opzoek naar de juiste voeding voor mijn punten. Bij het gebruik van een te zwaar product wordt mijn hoofdhuid namelijk snel vet (en dat wil natuurlijk niemand).
Even kort samengevat, ik wil dus graag; volume, hydratatie en het liefste ook nog een beetje glans… Kom maar op Moroccanoil, ik ben benieuwd of je producten dit kunnen bieden.

Wat doen de Moroccanoil styling producten?

Moroccanoil Treatment Original

De Moroccanoil Treatment is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt als conditioner, styling en finishing treatment. De treatment is verrijkt met hét ingrediënt van Moroccanoil; arganolie. Dit herstelt haar dat is beschadigd door allerlei factoren zoals; chemicaliën in shampoos, kleuren en permanenten, styling en weersomstandigheden. De arganolie is rijk aan antioxidanten en vitamines die het haar weer zacht maken en optimaal laten glanzen!

Hydratation All-in one leave-in conditioner

De Moroccanoil All in One Leave-in Conditioner heeft een lichtgewichte en zijdezachte formulie die ervoor zorgt dat jij je haar moeiteloos kunt stylen. Het ontklit je haar door de intense hydratatie en de conditionerende werking. Daarnaast beschermt dit product ook nog eens tegen (hitte) beschadiging!

Volume Volumizing mist

De Moroccanoil Volume Volumizing mist geeft leven aan je doffe haar. Door de licht-als-lucht volume booster is je haar zichtbaar voller, zonder dat het plakkerig aanvoelt. Je haar behoudt zijn beweging, maar krijgt hold van je aanzet tot de punten.
Met belangrijke ingredienten zoals ArganID met aminozuren en Zout uit de Dode Zee, is een bouncy maar verzorgde look gegarandeerd.

Hoe heb ik de producten gebruikt?

Ik was mijn haar ongeveer één keer in de drie dagen. Dit betekent dus ook dat ik het op dag één zo goed mogelijk probeer te stylen, zodat ik er alle dagen plezier van heb. Want laten we eerlijk zijn… Als ik niets aan mijn haar doe is het een sneu bosje lokken dat verdrietig naar beneden hangt.
Na het wassen van mijn haar heb ik dus meteen de treatment aangebracht, om mijn punten wat extra te verzorgen. Daarna ben ik verdergegaan met de leave-in conditioner en ik moet zeggen wow; ik kom direct heel makkelijk door mijn haar heen en het voelt erg zacht. Vervolgens heb ik mijn haar heel even aan laten drogen (je weet wel, die tijd wanneer je je aankleedt en je make-up doet) om vervolgens de Volume Volumizing mist van aanzet tot punt door m’n haar te sprayen. Door het aanbrengen voelt m’n haar niet stug, zoals bij andere volume/texture sprays. Dit vind ik erg aangenaam, omdat ik het gevoel heb dat m’n haar anders heel snel vies is. Hierna heb ik mijn haar geföhnd zoals ik het normaal ook zou doen. Eerst met de gewone föhn tot het ongeveer 90% droog is en daarna met de krulborstel in model föhnen.

Wat vind ik van de Moroccanoil styling producten?

Ik ben fan! Na het gebruik van de hele styling routine is mijn haar zacht, volumeus en glanzend! Normaal voelen mijn punten nog wel eens droog aan, maar dat is nu helemaal niet het geval. Daarnaast heb ik ontzettend veel volume bij mijn aanzet, YAY!
Ik gebruik de styling routine nu zo'n 3 weken en ik moet zeggen dat de producten echt een aanwinst zijn. Maar haar blijft zeker 3 dagen in model, maar daarnaast ook gezond en gevoed.
Ben je dus opzoek naar een nieuwe stylingroutine? Dan zijn deze producten het proberen zeker waard!

Heb je nog vragen over mijn ervaring of over de producten? Laat ze dan achter in de comments!

Liefs,
Elserieke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.