thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Extentioniste – Kracht voor langer haar

0
Extentioniste – Kracht voor langer haar

Extentioniste – Kracht voor langer haar

Lang haar is en blijft altijd in de mode en het geeft je zo veel opties! Opsteken, een staart of gewoon mooi los hangend. Maar hoe zorg je er nou voor dat je haar sterk en mooi lang groeit? Het belangrijkste hierbij is weten wat je haar nodig heeft en hoe je de groei kunt stimuleren.

Wat heeft haar nodig om krachtig lang te groeien?

Haar begint natuurlijk met groeien vanuit de hoofdhuid. Hier zitten de haarzakjes waaruit de individuele haren groeien. Als het eenmaal uit het haarzakje is begint het gevaar van beschadiging en verzwakking van het haar. Hoe verder je haar gegroeid is hoe sterker de effecten van de beschadiging en verzwakking worden. Om ook bij de punten nog gezond en vol haar te hebben is het belangrijk je haar krachtig te houden en te beschermen.

Je haar raakt beschadigd door alledaagse dingen als koude, warmte en het stylen van je haar. Je kan de gezondheid van je haar ondersteunen door je haar extra bouwstoffen te bieden Deze bouwstoffen kun je uit verzorgingsproducten moeten halen.

Je haar is opgebouwd uit een schubben-, vezel- en merglaag. De schubbenlaag beschermt het haar, de vezellaag is de kracht van het haar, als deze verzwakt dan word je haar dunner en poreuzer. Het is daarom belangrijk de schubbenlaag en de vezellaag sterk en gezond te houden. Kérastase Resistance Extentioniste richt zich op het versterken van de schubben en vezellaag met verschillende stoffen.

Ingrediënten Kerastase Extenioniste voor Haargroei

Taurine

Taurine is een zuur dat ook door je eigen lichaam wordt aangemaakt. Maar om extra bescherming te bieden wordt het toegevoegd aan haarproducten. Zo zorgt het voor bescherming van de haar vanaf de aanzet en versterkt het de vezellaag.

Creatine

De vezellaag is opgebouwd uit verschillende interne bruggen. Creatine beschermt deze interne hechtingen en gaat zo verzwakking van de vezellaag tegen. Creatine wordt ook in je eigen lichaam aangemaakt, maar om je haar te beschermen wordt dit aan haarverzorgingsproducten toegevoegd.

Ceramide

Ceramide komt voor in het beschermende vet en talg van je huid, deze stof zorgt ervoor dat je huid en haar niet uitdrogen. Door deze stof toe te voegen aan haarproducten wordt uitdroging van het haar tegengegaan. Daarnaast vult de Ceramide de vezellaag aan voor bescherming tijdens de groei en het herstel.

Maleïnezuur

Voor optimale bescherming moet de schubbenlaag gesloten en gesealt worden. Maleïnezuur zorgt hiervoor. Deze stof maakt als het ware een gladde coating over het haar om de schubbenlaag af te sluiten en te beschermen.

Deze stoffen zijn te vinden in alle haarverzorgingsproducten van de Kérastase Resistance Extentioniste producten. Dit zijn de shampoo, conditioner, masker en hittebeschermende leave in. Voor gezond lang haar kun je een combinatie van deze producten gebruiken.

Haargroei stimuleren

Voor gezond lang haar heb je een goede verzorging nodig, maar je wilt meer. De groei optimaliseren. Voor een optimale groei van je haar is het essentieel dat je hoofdhuid gezond is. Dit begint natuurlijk bij een goede verzorging, maar je kunt ook het Kérastase Serum Extentioniste gebruiken om de hoofdhuid en haargroei extra te stimuleren. De ceramiden in dit Extentioniste serum zijn ervoor bedoeld je hoofdhuid te behoeden voor uitdrogen en te beschermen.

Hopelijk hebben we je meer inzicht kunnen geven in je haargroei en hoe je dit kunt bevorderen met Kérastase Extentioniste. Voor meer vragen over gezonde haargroei en verzorging van lang haar kun je altijd een vraag in de reacties achterlaten!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.