thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Waar is een leave-in conditioner goed voor?

0
Waar is een leave-in conditioner goed voor?

Een leave-in conditioner is het perfecte middel om droog, futloos en beschadigd haar te herstellen. Het woord leave-in zegt het natuurlijk al, het heeft de tijd nodig om alle bestandsdelen goed in het haar te laten trekken. Leave-in conditioners zijn dan ook dunner in vergelijking met normale conditioners. Daarnaast zijn ze ook lichter wat zorgt voor een snelle opname in het haar. Het heeft de volgende voordelen:

Herstelt de glans van het haar.
Houdt het vochtgehalte van het haar op peil.
Versterkt het je haar en geeft extra kracht.
Helpt bij het ontwarren van het haar en gaat klitten tegen.
Het beschermt tegen invloeden van buitenaf, denk in deze tijd aan de kou.
Pluishaar is verleden tijd.

Kan jouw haar wel extra voeding gebruiken, wordt het snel droog of springt het alle kanten op? Dan is een leave-in conditioner jouw lifesaver. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is het verschil tussen een conditioner en een leave-in conditioner?

Maar wat is dan nou het verschil tussen een conditioner en een leave-in conditioner? Zoals hierboven aangegeven spoel je een leave-in conditioner dus niet uit het haar. Een conditioner daarentegen wel. Een conditioner zorgt ervoor dat je haar gehydrateerd blijft na het aanbrengen van een shampoo en daarnaast laat een conditioner je haarschubben sluiten om beschadiging te voorkomen. Een leave-in conditioner zorgt ook voor hydratatie en zachtheid maar houdt dit de gehele dag vast in het haar omdat het de tijd heeft om in te trekken aangezien het niet uitgespoeld hoeft te worden. Kortom het conditioneert gedurende de dag je haar, beschermt en draagt bij aan een gemakkelijke styling. Zie het maar als net dat beetje extra voeding voor het haar!

Hoe vaak kan ik een leave-in conditioner gebruiken?

Een leave-in conditioner kan dagelijks gebruikt worden omdat de substantie dunner en lichter is waardoor het je haar niet zwaarder maakt. Daarnaast heeft ons haar dagelijks te maken met verschillende schadelijke factoren, denk hierbij aan de kou of bijvoorbeeld door gebruik van hittetools. Kijk vooral waar jouw haar behoefte aan heeft. Is je haar droog, wil het niet glad worden of ga je jouw haar krullen? Maak dan gewoon lekker gebruik van een leave-in conditioner om net dat extra beetje voeding aan het haar te geven. Het scheelt ten slotte een hoop tijd, je sprayt wat in het haar en voilà je bent klaar! Kijk hierbij wel goed na welke spray geschikt is voor jouw haartype.

Leave-in conditioner per haartype

Wat is jouw haartype? Probeer daar ook op aan te sluiten bij het kopen van een leave-in conditioner. Zo kan je zo specifiek mogelijk het juiste product gebruiken voor jouw haar. Hieronder enkele voorbeelden: 

Droog haar

Deze fijn leave-in spray van Milk_shake is geschikt voor droog haar. Het zorgt voor een gemakkelijke doorkambaarheid en zorgt voor een verbeterde vochtbalans in het haar. Daarnaast versterkt het de haarschacht, heeft het een revitaliserende werking, geeft het glans en maakt het je haar handelbaar. Tot slot geeft het ook bescherming tegen UV-straling en houdt het je haarkleur mooi! Let's grab a milk_shake!

leave-in spray van Milk_shake

Beschadigd haar

De Schwarzkopf BC Bonacure Peptide Repair Rescue Spray conditioner is een leave-in conditioner voor beschadigd haar. Het verminderd de haarbreuk tot wel 95% en geeft je haar direct vitaliteit. De conditioner ontwart direct en verbetert doorkambaarheid van je haar. De spray zorgt voor elasticiteit en vergroot de kracht en glans van je haar. 

Fijn haar

Davines Dede Delicate Replenishing Leave-in Mist is een vloeibare conditioner met een innovatieve formule, ontworpen voor fijn haar met de neiging slap te worden. Fijn haar heeft de neiging zijn volume snel te verliezen, en daarom is deze innovatieve formule met dubbele werking ontwikkeld die verzorgt, beschermt en versterkt. Het hydrateert, maakt glanzend en zijdeachtig zacht. Geschikt voor fijn en overgevoelig haar dat snel haar volume verliest.

Davines MOMO leave in conditioner

Krullen

De As I Am Leave-In Conditioner bereid jouw haar voor op het stylen. De leave-in conditioner zorgt voor een goede basis bij een natuurlijke styling. Het verbetert met 65% de doorkambaarheid, helpt je haar te versterken en sluit de schubben laag mooi af. Dankzij de de organische/natuurlijke ingrediënten die toegepast worden bevorderd het de haargroei. 

AS I AM leave-in conditioner

Pluizig haar

Deze fijne  leave-in conditioner van Kevin.Murphy is zeer geschikt voor stugger haar dat snel pluist en statisch wordt. Dankzij de lichte holdfactor is het eenvoudig aan te brengen en wordt je haar niet hard of stijf. Na gebruik zeg maar dag tegen pluishaar en geniet jij van jouw prachtige lokken. De formule is bevat ook thermische bescherming, zodat je optimaal beschermt bent tegen de hitte van stylingtools. Let's get your hair smooth again! 

Smooth again kevin murphy

Gekleurd haar

De prettige leave-in conditioner van Alfaparf Milano beschermt je prachtige gekleurde lokken de gehele dag, het is dan ook speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Daarnaast beschermt het tegen invloeden van buitenaf en UV-stralingen. 

leave-in conditioner van Alfaparf Milano

Dik haar

De Un.tangled is een leave-in conditioner van Kevin.Murphy die rijk is aan voedzame en verzorgende ingrediënten die zeer van pas komen bij dik, stug en warrig haar. De conditioner is rijk aan Australische zuidvrucht-extracten, die helpen om je haar te ontklitten en ontwarren. Daarnaast heeft de formule een verzorgende werking én thermische bescherming tegen hitte tools. 

Kevin Murphy Un.tangled

Alle haartypes

De Paul Mitchell Clean Beauty Everyday Leave-In Treatment geeft een lichtgewicht verzorging en hydratatie aan je haar. Deze Leave-In is verrijkt met organische, koudgeperste Arganolie en Aloë Vera. Deze ingrediënten werken sterk hydraterend op het haar en geven dof haar een gezonde glans. Deze leave-in crème doet dit zonder het haar te verzwaren omdat er geen siliconen zijn toegevoegd. 

De Paul Mitchell Clean Beauty Everyday Leave-In Treatment

Heb jij nog een vraag over de leave-in conditioner of een specifiek product? Dan weet je ons te vinden!

Liefs.  

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.