thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Beschadigd haar herstellen; Matrix Total Results Instacure

0
Beschadigd haar herstellen; Matrix Total Results Instacure

Je haar kan op allerlei manieren beschadigd raken.. Een verkeerde behandeling bij de kapper, te vaak je haar gekruld met de krultang of is je haar gewoon snel poreus? Niet meer met het directe herstel van Matrix Total Results Instacure. Deze nieuwe lijn is verrijkt met proteïnen om poreus haar te herstellen en haarbreuk en gespleten haarpunten te verminderen! Waar wacht je nog op!

Matrix had na het verdwijnen van de Matrix Total Results So Long Damage geen lijn meer die puur gericht was op het herstellen van poreus en beschadigd haar. Gelukkig kwam daar een goede opvolger en vervanger voor in de plaats met compleet nieuwe formules; de Matrix Total Results Instacure! Deze nieuwe lijn heeft 3 producten; een shampoo, conditioner en anti-breakage spray. Hoe gebruik je deze producten en hoe passen ze binnen jouw routine!

Matrix Total Results Instacure Haarproducten

Zoals gezegd zijn er nu 3 nieuwe verzorgingsproducten voor beschadigd haar in plaats van enkel de shampoo en conditioner van So Long Damage. Hoe gebruik je deze nieuwe haarproducten en hoe passen ze binnen een haarroutine.

Matrix Total Results Instacure Repair Shampoo

De Matrix Instacure Repair Shampoo 300ml is een shampoo die het haar reinigt en daarnaast helpt te herstellen door de vloeibare proteïnen. Deze zijn toegevoegd om het haar te voeden en zo herstel te bieden aan verzwakt haar.

Matrix Total Results Instacure Repair Conditioner

Na de shampoo wil je jij haar natuurlijk ook gladder maken en ontwarren. Met de Matrix Instacure Repair Conditioner 300ml heb je een conditioner die het haar voedt met de toegevoegde proteïenen. Zo krijgt de haarvezel de kans om te herstellen en zullen haarbreuk en gespleten haarpunten minder voorkomen. Daarnaast maakt de conditioner je haar gladder waardoor het makkelijk ontwart en minder zal pluizen (wat iedereen met beschadigd haar wil).

Matrix Total Results Instacure-Anti Breakage Porosity Spray

Heeft je haar voor het stylen nog een extra boost voeding en gladheid nodig? Dan bestaat er de Matrix Total Results Instacure Anti-Breakage Porosity Spray 200ml. Deze Anti-Porositeit Spray zorgt daarnaast voor dat het ontwarren ontklitten van het haar makkelijker gaat en je haar klaar is om te stylen. De

Hoe gebruik je Matrix Total Results Instacure?

De verzorging voor beschadigd haar van Matrix Total Results Instacure is heel eenvoudig:Matrix Total Results Instacure Routine Beschadigd haar

Resultaat van Matrix Total Results Instacure

Hoe ziet beschadigd haar er dan uit na gebruik van de Matrix Total Results Instacure routine;

Matrix Instacure voor en na gebruik

Koop Matrix Total Results Instacure haarproducten

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe haarverzorging voor beschadigd haar. Bij Salontopper koop je nu de Matrix Total Results Instacure producten voor een eerlijke prijs en vandaag besteld is morgen in huis (wanneer op voorraad)!

Heb je de Matrix Total Results Instacure producten al geprobeerd, dan zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar je ervaring! Laat hieronder jouw Matrix Total Results Instacure review achter en laat ons weten wat je er van vindt!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Beschadigd Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.