thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Metal Detox High Protection Cream

0
Metal Detox High Protection Cream

Met de Metal Detox producten kun je jouw beschadigde haar al herstellen, maar nog beter is natuurlijk voorkomen! Met de nieuwste aanvulling de L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Professional High Protection Cream kun jij jouw haar extra bescherming bieden tegen uv-straling, hitte en de oxidatie van metalen deeltjes in je haar. Door de extra bescherming ben je verdere beschadiging voor en kun jij genieten van gezonder en mooier haar!

Beschadigd haar beschermen en hydrateren

De Metal Detox range begon met enkel een shampoo en haarmasker. Hiermee kon je jouw beschadigde haar verzorgen, zodat het de kans kreeg om  te herstellen en daarnaast wordt de beschadiging door het oxideren van metalen deeltjes bestreden. Hier kwam vorig jaar een extra verzorgende aanvulling met de Metal Detox Concentrated Oil. Nieuw in de range is de Metal Detox Professional High Protection Cream. Deze crème helpt beschadigd haar beschermen en hydrateren met een vernieuwende en sterke formule.

De Metal Detox Professional High Protection Cream zorgt net als de andere Metal Detox producten voor de neutralisatie van de metalen deeltjes met glicoamine. Hierdoor kunnen deze het haar niet verder beschadigen. Daarnaast biedt de crème die je dagelijks in het haar kunt aanbrengen een diepe hydratatie die tot wel 72 uur in je haar blijft. Deze hydratatie zorgt ervoor dat het haar zachter aanvoelt en minder snel zal gaan pluizen.

UV- en Hittebescherming

De High Protection Cream bevat ook ingrediënten die het haar UV- en Hittebescherming geven. Door de UV-bescherming zal het haar minder beschadigen en uitdrogen door de kracht van de zonnestralen. Zeker in het voorjaar en de zomer dus een echte must! De hittebescherming biedt tot wel 230°C bescherming aan je haar. Het is dus een ideale crème om aan te brengen voor het föhnen of stylen van je haar met een hittetool. Zo voorkom je beschadiging waardoor je haar gezonder en mooier zal blijven.  

Metal Detox Range

Plaats in de Metal Detox Routine

De Metal Detox lijn bestaat ondertussen uit 4 producten die jij kunt gebruiken om je beschadigde haar te verzorgen en beschermen. De shampoo en het masker zijn natuurlijk puur bedoelt voor reiniging en verzorging, maar beschermen het haar tegen de oxidatie van metalen deeltjes in het haar.

Naast deze basis zijn er nu twee verzorgende en beschermende producten: De Metal Detox Concentrated Oil en de nieuwe Metal Detox High Protection Cream. Maar welke sluit nou het best aan bij jou routine?

  • De haarolie is meer gericht op gekleurd haar omdat het ook de kleurintensiteit beschermt en het haar voedt en daardoor een gezonde glans mee geeft. De olie werkt ook hittebeschermend en kan dagelijks gebruikt worden als leave-in.
  • De crème is voor alle soorten beschadigd haar en kan ook dagelijks gebruikt worden. Deze crème heeft als bonus dat het een diepe hydratatie geeft en naast hittebescherming ook UV-bescherming biedt.

Beide zijn dus een dagelijkse leave-in voor het beschermen van je haar. Maar zijn dus te onderscheiden voor gekleurd of natuurlijk haar, maar kijk ook vooral welke voor jou het beste werkt!

Na deze nieuwe uitbreiding van de Metal Detox Routine wordt het een steeds completere range! Ben jij al bekend met de Metal Detox producten en de nieuwe Metal Detox High Protection Cream? Laat ons weten wat je vindt!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.