thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Nieuw! Schwarzkopf Professional R-TWO

0
Nieuw! Schwarzkopf Professional R-TWO

De oplossing voor jouw beschadigde haar is eindelijk daar! Door het gebruik van de nieuwe R-TWO producten is het haar in slechts twee stappen herstelt. Ruw, dof of breekbaar haar is verleden tijd, geniet van zichtbaar sterker én stralender haar. Maak nu kennis met de R-TWO lijn!

Schwarzkopf Professional R-TWO

De nieuwe productlijn R-TWO is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Is het haar beschadigd geraakt door het gebruik van hitte tools, blonderen, overmatig kleuren, teveel het haar borstelen of een andere reden? Dan heeft Schwarzkopf Professional de oplossing voor jou! Met de R-TWO producten herstel je het haar van binnenuit en zeg je gedag tegen ruw, dof, snel brekend of onhandelbaar haar. En ook leuk om te weten, dit bereik je al allemaal in slechts twee simpele stappen.

Double Bonding Technologie

Twee technologieën die met elkaar samenwerken om het haar weer sterk en gezond te maken, dat is de Double Bonding Technologie van de R-TWO producten. Het beschadigde haar wordt herstelt én versterkt van binnenuit, waardoor het haar gezonder en sterker wordt. Zo voorkom je ook haarschade in de toekomst en geniet je van mooi verzorgt haar.

De resultaten

De Schwarzkopf Professional Experts hebben tijdens het testen van de R-TWO producten ervaren dat het haar direct anders aanvoelt, langer in model blijft en dat het er mooier en stralender uitziet. De experts zijn dan ook erg te spreken over deze nieuwe producten.

Door de R-TWO producten één keer te gebruiken, is het haar 10x beter beschermd tegen herhaaldelijke schade, heb je 90% minder gespleten haarpunten, 93% minder haarbreuk en tot wel 14 dagen een transformerend resultaat.*

*Bij gebruik van een combinatie van 2 producten, inclusief de R-TWO Renewal Sealer. Tot 14 dagen bij gebruik van het volledige product regime. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van haartype, kwaliteit en haarhistorie.

R-TWO producten

Omdat je de mooiste resultaten krijgt door twee producten uit deze lijn met elkaar te combineren, adviseren wij de producten samen te gebruiken. De naam R-TWO zegt het eigenlijk al. Natuurlijk zijn de producten ook los verkrijgbaar.

Prepare & Renew

De Prepare & Renew set bestaat uit de Restoring Essence en de Renewal Sealer. Deze producten zorgen ervoor dat het haar een beschermlaagje krijgt om het te beschermen voor, tijdens en na het kleuren van je haar. Bescherm, herstel en versterk het haar door het gebruik van deze set.

R-TWO Prepare & Renew

Prepare & Rescue

De Prepare & Rescue set bestaat uit de Restoring Essence en de Rescuing Treatment. Deze producten voorkomen haarbreuk voor en tijdens het kleuren van je haar. Het haar wordt beschermt en versterkt en ziet er na het gebruik gezonder uit.

R-TWO Prepare & Rescue

Reset & Rescue

De Reset & Rescue set bestaat uit de Resetting Shampoo en de Rescuing Treatment. Deze producten zijn zeer geschikt voor fijn haar. Het haar wordt herstelt, beschermt en versterkt. Voorkom haarschade in de toekomst en geniet van gezond haar!

R-TWO Reset & Rescue

Reset & Renew

De Reset & Renew set bestaat uit de Resetting Shampoo en de Renewal Sealer. Deze product combinatie is zeer geschikt voor dik en krullend haar, maar ook voor iets fijner haar. Het haar krijgt meer weerstand, de haarschubben sluiten, haarbreuk en gespleten haarpunten worden voorkomen.

R-TWO Reset & Renew

 

Maak nu kennis met de R-TWO producten en geniet van gezond, sterk, hersteld én glanzend haar!

Liefs,
Nienke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.