thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Absolut Repair Molecular herstelt tot 2 jaar aan haarschade

1
Absolut Repair Molecular herstelt tot 2 jaar aan haarschade

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular is dé oplossing voor iedereen die worstelt met beschadigd haar. Deze nieuwe revolutionaire producten zijn speciaal ontworpen om tot 2 jaar aan schade te herstellen, waardoor je haar weer gezond, glanzend en vol leven wordt.

Het probleem van beschadigd haar

Beschadigd haar kan verschillende oorzaken hebben, zoals hitte-styling, chemische behandelingen of gewoon de dagelijkse slijtage. Dit kan leiden tot droog, dof en broos haar dat moeilijk te beheersen is. Het haar ziet er dan snel onverzorgd en rommelig uit. Daarnaast kan beschadiging ervoor zorgen dat je haar sneller afbreekt of splijt. Je raakt dan ook volume en lengte van je haar kwijt. Maar maak je geen zorgen, er is een oplossing.

L’Oréal Professionnel heeft naast haar twee eerdere verzorgingslijnen voor beschadigd haar, Metal Detox en Absolut Repair, het nieuwe Absolut Repair Molecular. Metal Detox helpt bij het herstellen en voorkomen van schade bij beschadigd (gekleurd) haar en Absolut Repair herstelt juist droog en licht beschadigd haar. De nieuwe producten van Absolut Repair Molecular zijn erop gericht ernstig beschadigd haar te herstellen en verzorgen.

De kracht van L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular is een innovatieve behandeling die je haar van binnenuit herstelt. Het bevat een krachtige mix van ingrediënten die diep in de haarvezel doordringen. De 5 aminozuren en 2% Peptiden Bonder zorgen ervoor dat het haar tot op moleculair niveau herstelt kan worden. Zo help je de volledige haarstructuur te versterken en herstellen. Hoewel het dus op molecuul niveau plaatsvindt zul je zichtbaar resultaat merken van herstelt en gezonder haar.

Absolut Repair Molecular Before en After

De herstellende routine bestaat uit verschillende stappen:

  • Reinig: Begin met de Absolut Repair Molecular shampoo om je haar grondig te reinigen en voor te bereiden op de behandeling.
  • Herstel: De Absolut Repair Molecular conditioner en masker dringen diep in de haarvezel door om schade te herstellen en je haar weer sterk en gezond te maken.
  • Bescherm: Eindig met de Absolut Repair Molecular leave-in conditioner om je haar te beschermen tegen toekomstige schade.

Begin vandaag nog met het herstellen van je haar

Beschadigd haar is een probleem dat iedereen kan overkomen. Maar met de juiste zorg en behandeling, zoals L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular, kun je je haar weer gezond en glanzend maken. Dus wacht niet langer en begin vandaag nog met het herstellen van je haar. Je zult versteld staan van de resultaten! Bovendien is het een gemakkelijke en effectieve manier om je haar thuis te verzorgen, zonder dat je naar de kapper hoeft.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met de Absolut Repair Molecular routine en zie zelf het verschil. Heb je de producten geprobeerd, laat ons dan weten wat je er van vond!

Have a good one,

Gerben


reacties (1)

Mijn haar is droog en pluis is geverfdmet plukjes wat jan ik het beste gebruikenvg.

Door op 09-10-2023

Hallo Ria,

Bedankt voor je reactie!

Voor beschadigd geverfd haar raad L'Oréal de Metal Detox producten aan omdat deze ook gericht is op kleurbehoud. Om het pluizen te verminderen kun je goed de Metal Detox Concentrated Oil gebruiken. Deze werkt namelijk anti-pluis.

Ik hoor graag van je als je het geprobeerd hebt!

- Gerben
Salontopper

Door op 10-10-2023

Reactie plaatsen

Blog

Beschadigd Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.