thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

8x haartrends voor 2023!

0
8x haartrends voor 2023!

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen om je haarstijl te vernieuwen. En wie wil er nu niet op de hoogte blijven van de laatste haartrends? Laten we geen tijd verspillen en duiken direct in de top 8 haartrends die 2023 gaan domineren. 

1. Natuurlijke golven

Zeg maar dag tegen de stijltang. Haartrends in 2023 draaien allemaal om het omarmen van natuurlijke texturen. Of je nu gezegend bent met golven of ze creëert met een beetje zoutspray, dit is hét jaar om ze te rocken. Tip: Voeg een beetje glansspray toe voor die extra glow! 

2. Korte bob en lobs

Ben jij klaar voor de schaar? Korte kapsels zoals de bob en lob blijven een populaire haartrend. Ze zijn chic, makkelijk te onderhouden en passen bij bijna elke gezichtsvorm. Extra voordeel: ze drogen ook nog eens super snel. 

3. Pastel haarkleuren

Van lavendel tot roze en mintgroen, pasteltinten zijn een grote hit dit seizoen en vooral leuk voor de zomer kapsels! Deze kleuren zijn zacht, dromerig en super Instagram-waardig! En weet je wat? Pasteltinten zijn ook super makkelijk te mixen en matchen met je outfits. 

4. Natuurlijke uitgroei

Vergeet het constante bijwerken van je haarkleur. Een zichtbare uitgroei, mits goed onderhouden, kan er onverwacht stijlvol en moeiteloos uitzien. Bovendien bespaart het je tijd én geld bij de kapper. Eén van de haartrends van 2023 waar je misschien wel het minste moeite voor hoeft te doen! 

5. Volumineuze staarten

Hoog, laag, rommelig of strak – staarten krijgen dit jaar een volumineuze make-over. Denk aan grote, luchtige staarten die je look direct een boost geven. Voeg wat textuur toe met een volumepoeder voor een maximaal effect.

6. Accessoires all over

Haarspelden, bandana's, parels en meer. 2023 is het jaar om te spelen met haaraccessoires en je kapsel een persoonlijke touch te geven. Denk eraan: soms kan één uniek accessoire je hele look veranderen. 

7. Textured pixie cut

De pixie cut krijgt als haartrend dit jaar een edgy update. Met wat textuur en volume, kan je dit korte kapsel naar een heel nieuw niveau tillen. En het mooiste? Het benadrukt je gezichtskenmerken op een prachtige manier. 

8. Diepe zijscheiding

Move over middenscheiding, de diepe zijscheiding is terug! Het voegt een vleugje retro glam toe aan elke look en is super veelzijdig. Speel eens met krullen of steil haar om verschillende looks te creëren. 

Geniet van wat jij mooi vindt!

Wij zijn echt gek op de haartrends van 2023, maar wat je ook kiest, het allerbelangrijkste is dat jij je er geweldig bij voelt. Want laten we eerlijk zijn, de beste haartrend is zelfvertrouwen. Dus experimenteer, speel en vind de look die bij jou past.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.