thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ontdek nu de BlondMe Care producten

0
Ontdek nu de BlondMe Care producten

BlondMe Care

Wil jij jouw prachtige blonde haarkleur behouden, zonder dat je glans of sterkte verliest? Dan is de Schwarzkopf Professional BlondMe Care wat jij nodig hebt! Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van blond haar. Door de verschillende productlijnen zit er voor elk blonde haartype een passend product tussen.  Door het gebruik van de BlondMe Care producten geef je het haar een prachtige glans, maak je het sterk en behoud je langdurige kleurresultaten. Kies de BlondMe Care lijn die het beste bij jouw haar past!

Advanced Bonding Technologie

De complete BlondMe Care lijn bevat de Advanced Bonding Technologie. Het haar wordt vanuit binnen optimaal beschermt en versterkt. Je creëert de mooiste blond resultaten zonder compromissen op de haar kwaliteit. Deze technologie werkt in 3 stappen, namelijk de Bond Protection, Bond Creation en de Bond Maintenance.

  • Stap 1: Kleur – Bond Protection: In alle BlondMe Color producten zit de Bond Enforcing technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de kleur verbindt met de haarvezel, zodat haarbreuk wordt vermindert.
  • Stap 2: Salon verzorging – Bond Creation: Alle salonverzorgingsproducten bevatten de Bond Creation technologie. Dit zorgt voor het creëren van nieuwe verbindingen en het stabiliseren van de haarstructuur. Behoudt de souplesse en kracht van je haar!
  • Stap 3: Thuis verzorging – Bond Maintenance: De Bond Creation technologie zit in alle producten voor thuisgebruik. Het zorgt voor het behouden en versterken van je blonde haar en geeft een prachtige glans.

BlondMe Care technologie

BlondMe Care productlijnen

BlondMe All Blondes Light

Deze lijn is geschikt voor de blondines met fijn tot normaal haar. De producten bevatten het Mulberry Silk Protein Complex, wat het haar licht voedt en hydrateert. Geniet van een prachtige glans, soepelheid, doorkambaarheid en het tegengaan van statische flyaways. Het resultaat? Je haar is gehydrateerd en tot 85% sterker!

BlondMe All Blondes Rich

Deze lijn is geschikt voor de blondines met normaal tot weerbarstig haar. Het haar krijgt een intense voeding door het Cashmere Proteine Complex. Een diepe hydraterende werking zorgt voor het conditioneren van de haarvezels en voorkomt haarbreuk én gespleten haarpunten. De BlondMe All Blondes Rich producten zorgen voor het herstellen en herbouwen van medium tot grof blond haar.

BlondMe All Blondes Detox

Deze lijn is ontwikkeld voor het zuiveren van het haar én de hoofdhuid. Door externe invloeden kunnen de hoofdhuid en het haar uit balans worden gebracht. De producten zijn rijk aan het Nordic Cotton Protein Complex, wat zeer zacht voor de huid is en in combinatie met het soja-eiwit en Moringa Seed Extract worden de haarvezels verzacht en beschermt. De All Blondes Detox is geschikt voor alle haartypes.

BlondMe Cool Blondes

Voor het neutraliseren van je haarkleur gebruik je de Cool Blondes. Deze paarse productlijn verwijdert kopertinten en neutraliseert de gele ondertoon van het haar. Het Fluwelen Bloemen Eiwit Complex laat je haar glad en zacht aanvoelen.

BlondMe Blonde Wonders

Deze lijn geeft het haar extra verzorging. Maak je blonde look compleet door het toevoegen van de Blond Wonders producten. Het haar krijgt extra glans en voelt heerlijk zacht aan. Door de 3D Bonding Technologie in de producten worden de binnenste haarbindingen hersteld. Jij wil toch ook het beste voor jouw blonde haar!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alle producten van de Schwarzkopf Professional BlondMe Care lijn.

Liefs, Nienke

Reactie plaatsen

Blog

Blond Haar


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.