thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste zilvershampoos

0
De beste zilvershampoos

Zilvershampoo, een product dat we tegenwoordig niet meer kunnen wegdenken in de badkamer. Als je blond, wit of grijs haar hebt, is een zilver shampoo een echte must have! Zeg vaarwel tegen ongewenste gele of oranje tinten en geniet van je stralende haar. Maar wat is nu de beste zilvershampoo? Je leest het in deze blog.

Wat is de beste zilvershampoo van 2023?

Een vraag die wij regelmatig krijgen. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen wensen én voorkeuren voor een product of merk, vandaar dat wij hier niet echt een antwoord op kunnen geven. Wél kunnen we voor jullie aan aantal fijne zilvershampoos op een rijtje zetten:

  1. De Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Color Refreshing Shampoo geeft jouw haar een prachtige glans en laat het zacht aanvoelen. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor blond haar en voorkomt ongewenste gele of oranje tinten.
  2. De Wella SP Silver Blond Shampoo voorkomt het geel worden van jouw blonde of grijze haar. Het haar wordt gehydrateerd, krijgt meer weerstand en de koele tonen worden versterkt. Deze shampoo is zeer geschikt voor beschadigd haar.
  3. De Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo laat jouw blonde of grijze haar er gezond en gevoed uitzien. Deze shampoo neutraliseert warme kopertinten, zodat je een prachtige assige kleur krijgt.
  4. De Bumble and Bumble Blonde Shampoo is een zachte, maar effectieve shampoo. Je blonde haar wordt verlicht en de koperkleurige tinten verdwijnen. Geniet van gehydrateerd, glad en zacht haar.

De beste zilvershampoos van 2022

Zilvershampoo is een must have voor mensen met blond, wit & grijs haar of wie highlights heeft, omdat het een koele tint kan geven en ongewenste gele en oranje tinten neutraliseert. Het kiezen van de juiste zilvershampoo is uitdagend vanwege het brede scala aan merken en prijscategorieën. Om je te helpen, zijn hier de beste zilvershampoos van 2022 op een rijtje gezet, want het kiezen van een goede zilvershampoo kan moeilijk zijn. Wil je meer weten? Lees de beste zilvershampoos van 2022 blog!

Deze producten zijn nog steeds favorieten!

Wat is zilvershampoo? 

Zilvershampoo is een speciaal geformuleerde shampoo die is ontworpen om ongewenste gele of koperachtige tinten in blond, wit of grijs haar te neutraliseren. Het belangrijkste actieve ingrediënt in zilvershampoo is paars of violet pigment. Deze paarse pigmenten helpen bij het neutraliseren van de ongewenste tinten die na verloop van tijd in blond haar kunnen ontstaan als gevolg van verschillende factoren, zoals zonlicht, zeewater, chloorwater, verkeerde producten en natuurlijke oxidatie. 

Hoe vaak moet je zilvershampoo gebruiken? 

Zilver shampoo of ook wel paarse shampoo genoemd, gebruik je over het algemeen één tot twee keer per week. Zie je toch nog een gele gloed in je haar? Dan kan je overwegen om nog een keer vaker de zilvershampoo te gebruiken, maar doe dit niet te vaak om uitdroging van het haar te voorkomen. Voor het juiste gebruik van deze producten raden wij aan om de gebruiksaanwijzing goed te lezen en ook de bijpassende conditioner te gebruiken. Het is ook belangrijk om de zilvershampoo lang genoeg in te laten werken. Gemiddeld moet het 3 tot 5 minuten intrekken, maar dit is ook afhankelijk van het product en merk. Wil je graag een complete verzorgingslijn die zorgt voor mooi koel blond haar? Bekijk dan eens de Wella Professionals Invigo Blonde Recharge of Bumble and bumble Blond lijn. Er zijn natuurlijk ook diverse andere merken met een complete lijn voor blond haar.

Zilvershampoo zonder sulfaten en parabenen 

Ben je op zoek naar een zilvershampoo zonder sulfaten en parabenen? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje. 

Wat is jouw favoriete zilvershampoo?

Liefs, Nienke

Reactie plaatsen

Blog

Blond Haar


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.