thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ik ga op vakantie en neem mee..

0
Ik ga op vakantie en neem mee..

Het vakantieseizoen is eindelijk begonnen! We kunnen weer lekker gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het inpakken van de koffer hoort daar natuurlijk ook bij, maar wat neem je nu allemaal mee? Een overvolle toilettas is ook niet wat je wil.. Maak nu kennis met Travel size producten én musthaves voor op vakantie!

Travel size producten

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat je hele toilettas vol zit met grote verpakkingen shampoo, conditioner, droogshampoo en nog vele andere producten? Dan maken wij het wat makkelijker voor je. Veel merken hebben mini producten voor op reis gemaakt, zodat ze gemakkelijk in je koffer of tas passen. Je vindt ze op onze Travel sizes pagina of zoek je favoriete merk op en kijk of er reisverpakkingen beschikbaar zijn van jou producten.

Travelsize Salontopper

Setjes mini reisverpakkingen

Diverse merken hebben ook leuke setjes samengesteld met reisverpakkingen. Wij lichten er een aantal voor je uit:

Schwarzkopf Professional Travelsize setjes

  • De Schwarzkopf Professional BC Sun Protect Summer Pouch bevat 3 fijne producten die haar én lichaam verzorgen en beschermen. Deze set is een absolute musthave voor de zomermaanden. Bescherm het haar tegen UV-A en UV-B stralingen, voorkom haarbreuk en kleurvervaging. Het haar krijgt een prachtige glans en ziet er verzorgt uit. De fijne haar & body wash, conditioner en haarcrème worden geleverd in een te leuke toilettas.
  • De Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Travelset is de redding voor jouw beschadigde haar. Het haar wordt herstelt en haarbreuk wordt voorkomen. Laat je haar herstellen terwijl jij van je vakantie geniet.
  • De Schwarzkopf Professional BC Hyaluronic Moisture Kick Travelset is zeer geschikt voor normaal tot droog haar. Door een intensieve hydratatie ziet het haar er weer mooi en gezond uit. Met deze shampoo, spray conditioner en masker geef jij het haar de verzorging die het verdient, zelfs op vakantie!
  • De Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Travelset beschermt de haarkleur. Geniet de hele vakantie van je prachtige haarkleur, zonder bang te zijn dat de kleur gaat vervagen. Met de shampoo, spray conditioner en masker geef je jouw gekleurde haar de verzorging die het nodig heeft. 

Moroccanoil reisverpakkingen

Moroccanoil heeft 4 verschillende travel size setjes samengesteld die worden geleverd in een handige én leuke reisetui. Welke set past het beste bij jou? Je shopt ze eenvoudig en snel bij Salontopper!

Naïf reisverpakkingen

De Naïf Travel Kit is een musthave voor als je op vakantie gaat met jouw kleintje. Met de 30ml mini reisverpakkingen van de nourishing shampoo, cleansing wash gel, relaxing bath foam en softening body lotion kan jij de huid van jouw kleintje gedurende de vakantie goed verzorgen. Deze set wordt geleverd in een handige etui. Wil je deze producten liever in de 15ml variant? Dan is de Mini set wat je zoekt.

Stel je eigen reisverpakking set samen

Wil jij graag je eigen vertrouwde producten meenemen op vakantie, maar heb je er geen zin in dat je grote verpakkingen de hele toilettas in beslag nemen? Dan is deze Efalock Travel Set wat jij nodig hebt. Je vult de lege verpakkingen eenvoudig met je favoriete producten en zo kan je de hele vakantie vooruit met je eigen shampoo, conditioner, dagcrème, etc. Deze 4 lege verpakkingen worden geleverd in een doorzichtig toilettasje.

Travelset Salontopper

Musthaves voor op vakantie

Zonnebrandcrème

Bescherm je huid tegen de schadelijke UV-A en UV-B stralingen van de zon. Dit doe je natuurlijk met een fijne zonnebrandcrème om te voorkomen dat de huid verbrand. Om de huid goed te beschermen tegen de zon is het belangrijk om je iedere 2 uur royaal in te smeren met een SPF.

Aftersun

Na blootstelling aan de zon heeft de huid een goede verzorging nodig. Herstel, verkoel, verzacht en hydrateer de huid met een aftersun. Het vochtgehalte van de huid raakt uit balans, waardoor de huid vochtarm is en droog aanvoelt. Herstel je huid en geniet hierdoor ook langer van je mooie zongebruinde teint.

Leave in conditioner

Met een leave in conditioner bescherm je het haar tegen zon, chloor en zout water. Een conditioner sluit de haarschubben, waardoor het haar beter beschermt is. Tegelijkertijd wordt het haar gevoed en gehydrateerd, zodat het goed verzorgt is en de mooie glans behouden blijft.

Geniet van je welverdiende vakantie!

Liefs, Nienke

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.