thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ontdek hoe je je haar lichter maakt en een frisse look krijgt!

0
Ontdek hoe je je haar lichter maakt en een frisse look krijgt!

De heerlijke zonnige dagen van de zomer kunnen ons doen verlangen naar een lichtere haarkleur. Of je nu op zoek bent naar subtiele highlights, een blonde look, of gewoon een frisse verandering wilt: er zijn verschillende manieren om je haar lichter te maken met of zonder een bezoek aan de salon. Hieronder delen we enkele tips die je helpen om je haar een natuurlijke, zonnige gloed te geven en een nieuwe look te creëren.

Zilvershampoo

Wanneer je je haar lichter verft, kan het zo zijn dat je een gele of koperachtige gloed krijgt na een tijdje. Ook als je zelf al natuurlijke lichte pigmenten hebt kan dat. Gelukkig kan zilvershampoo je helpen. Zilvershampoo bevat paarse pigmenten die helpen om de gele en warme tonen in blond haar te neutraliseren. Door zilvershampoo regelmatig te gebruiken, kun je je blonde lokken fris en koel houden. Het is belangrijk om het niet te vaak te gebruiken, omdat overmatig gebruik je haar een paarse tint kan geven. Gebruik het meestal eens per week of zoals aanbevolen op de verpakking om die gewenste koele blonde look te behouden.

Balayage bij de kapper

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerde en professionele benadering, overweeg dan een bezoek aan de kapper voor highlights of balayage. Een getalenteerde kapper kan de juiste techniek gebruiken om je haar op een natuurlijke en stijlvolle manier lichter te maken. Dit zorgt voor een mooi en gelijkmatig resultaat.

Citroensap voor natuurlijk highlights

Citroensap staat ook bekend om zijn natuurlijke oplichtende eigenschappen. Dit kan je gebruiken tijdens het zonnen. Gebruik vers geperst citroensap en meng het met water. Dit kan je  aanbrengen op je haar voordat je in de zon gaat. Zorg ervoor dat je je haar gelijkmatig bedekt en laat het een tijdje inwerken voordat je het uitspoelt. Herhaal dit een paar keer en je zult merken dat je haar geleidelijk aan lichter wordt. Vergeet niet om je haar ook te beschermen voordat je de zon in gaat om schade te voorkomen.

Verzorg je haar goed

Het is altijd belangrijk om je haar goed te verzorgen, vooral als je het lichter maakt. Gebruik daarom hydraterende shampoos en conditioners en vermijd overmatige hittestyling. Het kan ook nuttig zijn om af en toe een haarmasker te gebruiken om de gezondheid van je lokken te behouden.

Een vernieuwde look!

Het lichter maken van je haar kan een leuke en verfrissende manier zijn om je look te vernieuwen. Kies de methode die het beste bij je past en geniet van je nieuwe, zonnige uitstraling. Vergeet niet om altijd voorzichtig te zijn en je haar te beschermen tijdens het proces. Dit kan bijvoorbeeld met een goede shampoo en conditioner. Heb je vragen? Stel ze aan onze medewerkers.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.