thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Haartrends 2018: shinen in het nieuwe jaar!

0
Haartrends 2018: shinen in het nieuwe jaar!

Het lijkt misschien nog wat vroeg. Maar hé, aan de andere kant liggen de pepernoten ook al ruimschoots in de winkel. De feestdagen lijken wat dat betreft dan ook alweer voor de deur te staan, en je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Het draait tijdens deze dagen natuurlijk om familie, gezelligheid en liefde. Maar stiekem wil je er ook nét even beter uitzien dan die vreselijke tante die je gelukkig maar één keer per jaar hoeft te zien. Uiteraard maken naast schoenen en kleding ook het kapsel de vrouw, en zul je wel met een 2018-proof kapsel aan het kerstdiner willen verschijnen. Gelukkig is daar Mika van Leeuwen, de vaste haarexpert van Beautify. Zij heeft een mooi lijstje met prachtige kapsels opgenomen in haar haartrends 2018 voorspelling. Met deze kapsels ben jij het middelpunt van de feestvreugde!

Laat je koppie zien!

Een persoonlijk favoriet van van Leeuwen is deze stijl waarbij het gezicht én de oren vrij zijn. Eventueel in een scheiding of gewoon alles naar achteren gekamd. Je haar staat in dit kapsel echt in dienst van jou, want het staat fris en laat gelijk de belangrijkste kenmerken van je gezicht zien. Dat is natuurlijk wat je wilt want zeg nou zelf: wat is er nou mooier dan jij?

Eruit met die lagen!

Een trend waar je niet zomaar even aan mee kunt doen als ju nu laagjes hebt. In 2018 is het namelijk één lengte wat de klok slaat. Gelukkig heb je nog een paar maandjes om je haar in één lengte te laten groeien. Jij kan dus ook shinen met deze topper uit het lijstje haartrends 2018. Ook de voorkant mag lekker lang zijn. De blunt cut, een trend van dit jaar, is ook al een kapsel met één lengte en blijft ‘in’ in 2018. Let wel op met een kapsel zonder lagen, dit past namelijk niet bij ieder haartype. Laat je bij een goede salon adviseren als je zeker wilt weten of het iets voor jou kan zijn.

Trends Haarstijl 2018

Ondefinieerbare kleuren

Op het gebied van haarkleuring zullen de wat onduidelijkere kleuren de boventoon voeren. Zandachtige tinten, beigeachtige tinten en assige tinten, dat werk. Voordeel van deze trend is dat ze er een heel stuk natuurlijker uitzien, omdat ze dicht bij 'echte' haarkleuren in de buurt komen. Prima kleuren voor alle seizoenen!

Scheiding in het midden: Haartrends 2018 #1

Er kan maar één kapsel de nummer één zijn in het lijstje haartrends 2018, en volgend jaar is dat waarschijnlijk de strakke middenscheiding. Een middenscheiding dus: eigenlijk een heel simpel concept maar reuze effectief. De lijst merken die hun modellen met dit kapsel de catwalk op stuurden lijkt welhaast eindeloos: Valentino, Alsexander McQueen, Isabel Marant, Acne… Niet iedereen kan natuurlijk een middenscheiding hebben, maar zolang de scheiding strak zit, is hij aan de zijkant ook hartstikke fashionable. In 2018 zullen de meesten voor weinig volume aan de bovenkant gaan. Wil je dit creëren, zet je krul,- of stijltang dat wat lager in!

Haartrend scheiding kapsel

Reactie plaatsen

Blog

Trends


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.