thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

✨ REVIEW ✨ Blondifier van L'Oréal SE Blondifier

1
✨ REVIEW ✨ Blondifier van L'Oréal SE Blondifier

Een lijn speciaal voor blonde lokken, ontworpen om elk type blond haar te laten herleven en om je haar glanzend te houden. En hij voorkomt ook nog dat je haar een gele gloed krijgt. Love it so far! Of hij doet wat hij belooft? Ik testte de shampoo, conditioner en het masker een maand lang voor je, om het effect zo goed mogelijk te kunnen beoordelen.

Blondifier1
First of all. De flesjes zijn echt prachtig! Dat is natuurlijk niet het belangrijkste, maar stiekem kies ik producten er altijd wel op uit. Ik word er toch iedere keer weer blij van als ik de mooie flesjes van L’Oréal in de badkamer zie staan.

Second of all. De geur! Die is heerlijk. Het ruikt net alsof je bij de kapper zit. Fruitig, citrus en bloemig. Maar niet te sterk. Fijn is ook dat de geur lang blijft hangen! Ook uren na het wassen ruikt je haar nog lekker fris.

L'Oréal SE Blondifier Cool Shampoo

De shampoo is fijn in gebruik. Het is een doorzichtige, niet te dikke substantie die je makkelijk door je haar verdeelt. Hij schuimt niet heel erg, maar precies genoeg (voor mij). De shampoo spoelt makkelijk uit. Na het wassen voelt mijn haar wel wat stroef aan. Fijn als je je haar wilt opsteken, maar voor los haar is het fijner als het iets soepeler valt. Benieuwd naar de conditioner!

Blondifier 2

L'Oréal SE Blondifier Cool Conditioner

De conditioner is fijn qua substantie. Niet te dun en waterig, maar ook niet te dik. Hij komt wel wat moeilijk uit het flesje. Je moet er flink in knijpen. Daarmee is het wel weer goed te doseren. Flesjes waar na één keer knijpen meteen genoeg conditioner voor drie wasbeurten uitkomt vind ik ook niet fijn.

Ik heb de conditioner aangebracht in de puntjes en mid-lenghts, om vet haar te voorkomen. Laat het een paar minuutjes (2 tot 3) intrekken en spoel het daarna uit. Na het opdrogen is mijn haar heel zacht en glad met een beetje glans. Terwijl mijn haar normaal best wel pluizig kan opdrogen. I like! <3

Blondiffier 3

L'Oréal SE Blondifier Cool Masker

Het masker is wat dunner dan veel andere maskers. Dit zorgt er wel voor dat je het makkelijk verdeelt over je haar. Je brengt het aan op handdoekdroog haar. Ik heb het ongeveer 5 minuten laten intrekken. Na het uitspoelen is je haar superglad en zacht en het voelt zo gezond aan! Ik gebruik een masker zelf altijd als ik merk dat mijn haar wel wat extra liefde kan gebruiken. Na een weekje zon of een zware week op je werk bijvoorbeeld. Dit masker is daar perfect voor. Je voelt je heerlijk na het gebruik! Komt denk ik ook zeker omdat de frisse geur zo lekker lang blijft hangen <3.

Blonde 1

Wat een fijne producten zijn dit! Mijn coupe-pluis laat zich al de hele maand niet meer zien (oké, tenzij het regent), m’n haar voelt zacht aan en glanst mooi, zonder stijl en futloos te worden. Ik heb van mezelf een beetje krul en slag, die juist extra mooi uitkomen nu. Wat ik ook zo fijn vind: je borstelt er makkelijk doorheen. Ik heb een hele dikke bos haar. Sommige producten maken het juist stroef en lastig doorkambaar. Na het wassen met de Blondifier producten is het borstelen easy peasy. En - als bonus - is mijn haar ook nog mooi en koel van kleur. Geen gele gloed, maar een mooie sunkissed, zomerse kleur. De shampoo heeft toegevoegde violet pigmenten, die gele tinten in het haar verwijdert. Geen aparte zilvershampoo nodig dus!

Om je een beeld te geven van het effect, heb ik een voor- en na-foto gemaakt. Pretty good right?

voor / na

Tot zover mijn review! Heb jij de Blondifier producten al eens getest? Of heb je een goede ervaring met andere producten speciaal voor blond haar? Let me know!

 

Liefs,

Nienke, een vriendin van Elserieke

reacties (1)

Super wil ik wel proberen

Door op 21-07-2020

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.