thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Salontopper test Curly Girl Methode

2
Salontopper test Curly Girl Methode

CG beginners opgelet, wij testen uitgebreid de curly methode en vertellen je hier alles over in deze blog! Verschillende collega’s zijn de test aangegaan en laten jullie het resultaat graag zien. Alle stappen uit de blog; Curly Girl methode: Hoe zit dit nu eigenlijk? zijn toegepast. Bekijk hieronder welke producten er gebruikt zijn en wat het resultaat is bij verschillende haartypes. Ben jij benieuwd naar de CG methode maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan snel verder.

Producten CG Methode

De producten die wij hebben gebruikt zijn allemaal CG proof. Bekijk ze hier:

  • SheaMoisture C&H Curl & Shine Shampoo: De SheaMoisture C&H Curl & Shine Shampoo zorgt ervoor dat je gezonde uitziende krullen krijgt met een prachtige schitterende glans. Het is een milde sulfaat vrije shampoo die boordevol natuurlijke ingrediënten zit. Dit zorgt voor intense hydratatie bij droog en beschadigd haar. Dankzij de kokosolie verzorgt en voedt het je haar van de wortel tot aan de punten. Het helpt haarbreuk te voorkomen en beschermt tegen UV-stralen en vuil. Door de organische sheaboter verzacht en maakt het je haar glad. Het controleert pluizig haar en geeft glans aan dof en droog haar. Na elke wasbeurt straal jij met glanzende, veerkrachtige krullen!

  • SheaMoisture C&H Curl & Shine Conditioner: De SheaMoisture C&H Curl & Shine Conditioner is een conditioner voor dik en krullend haar. Het herstelt en egaliseert droge haarschubben. Ben jij klaar met knopen en klitten in het haar? Dan is deze conditioner de oplossing voor jou. Het temt pluishaar en laat je natuurlijke krul er op zijn best uit komen. 

  • SheaMoisture C&H Curling Gel Soufflé: De Shea Moisture C&H Curling Gel Soufflé zorgt ervoor dat je gemakkelijk gezonde, veerkrachtige en glanzende golven creëert. De voedende gel maakt gebruik van kokosnoot olie wat ervoor zorgt dat je meer controle krijgt. Dankzij de combinatie van andere voedende oliën en ingrediënten zoals het Baobab extract zorgt het voor voldoende hydratatie en uit zich dit in gezondere en veerkrachtige krullen. Dankzij de organische sheaboter zorgt het ook direct voor hydratatie, zelfs bij droge en futloze krullen. De gel is verrijkt met lijnzaadolie wat zich uit in sterker haar. Dankzij de Agave Nectar maakt het je krullen heerlijk zacht en glad, dus pluishaar zie je niet meer terug.

  • Aunt Jackies Ice Curls Curling Jelly: De Aunt Jackie's Grapeseed Ice Curls Curling Jelly is een leave-in curl gel die je direct voorziet van prachtige krullen mét een mooie glans! De Curling Jelly bevat druivenpit- en amandelolie en heemstwortel voor optimale hydratatie en verzachting. De Curling Gelly maakt je krullen glad en zorgt er daarnaast voor dat het makkelijker is om je haar te stylen om dat de Curling Jelly pluishaar tegen gaat. Aunt Jackies focust zich op het creëren van oplossingen die jouw grootste haarproblemen binnen no-time verhelpen. Met hun formule maken ze gebruik van natuurlijke oliën, boters, vochtinbrengers en conditioners. Deze ingrediënten zijn allemaal afkomstig van Mother Nature en dankzij deze ingrediënten wordt jouw haar optimaal gevoed, wat zich uit tot prachtig gezond en zijdezacht haar. De producten zijn sulfaten en parabenen vrij + daarnaast zijn de producten eco-friendly.

Resultaat Salontopper X CG Methode

Nu jullie wat meer weten van de producten, kunnen we laten zien wat het heeft gedaan bij onze toppers. 

Elserieke heeft van zichzelf dun en steill haar.

 

Gerben heeft van zichzelf steil en dik haar.

Helma heeft dik en stijl haar met iets slag.

Ina heeft heeft dik en steil haar met iets slag.

Zeta heeft lang en dik haar + iets een krul.

Daphne heeft lang en dik haar + krullen.

Elyse heeft lang en dik haar + lichte krul.

Welk haartype dan ook, het heeft zeker effect! Ook gaf iedereen aan na gebruik heerlijk zacht haar te hebben. Het bleef de gehele dag mooi zitten. Ook benieuwd of het iets voor jou is? Probeer het eens uit. Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons op!

 


reacties (2)

Hai. Ik vraag me af of de producten geschikt zijn voor een gevoelige hoofdhuid. Ik had geïnvesteerd in Olaplex producten, maar daar ging op de een of andere manier mijn hoofdhuid strak van staan en schilfertjes. Ben nu dus voorlopig even bezig met shampoo om hoofdhuid te herstellen. Ik hoor het graag!
Hartelijke groet, Hennie

Door op 22-03-2021

Hi Hennie,

Bedankt voor je reactie. Dat is natuurlijk erg vervelend en niet prettig. Herstel is erg belangrijk, hiervoor zou je bijvoorbeeld ook Vivid van Mediceuticals kunnen proberen mocht je hier nog iets voor zoeken op het moment.

Betreft de CG Methode zijn er zeker producten die geschikt zijn voor je hoofdhuid. Zo heb je bijvoorbeeld de As I Am Cleansing Pudding die zeer mild is en rekening houdt met een gevoelige hoofdhuid. Bij een droge hoofdhuid is bijvoorbeeld de Aunt Jackie's Coconut Creme Coco Wash geschikt. Daarnaast zijn alle CG proof producten vrij van van alcohol, parabenen, sulfaten en siliconen, dus zijn de producten ook zeker minder hardnekkig voor je hoofdhuid. Mocht je meer vragen hebben dan hoor ik dit graag van je. Je mag ons ook altijd bellen op: 088 - 455 45 55.

Groetjes Silke - Salontopper

Door op 23-03-2021

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.