thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ontdek de zonnebrand van Naïf

0
Ontdek de zonnebrand van Naïf

De lente, wat een heerlijk seizoen. Het zonnetje schijnt weer vaker en alles kleurt mooi groen. Misschien heb je een stedentripje gepland staan of vlieg je lekker naar de zon deze maand, heerlijk! En wat mag naast je favo shampoo en haarmasker van Salontopper niet ontbreken in je koffer? Zonnebrandcrème natuurlijk! Wist je dat het gebruiken van een zonnebrandcrème zelfs in de herfst en winter wordt aangeraden? UV-stralen bereiken namelijk ook in de winter je huid, waardoor huidveroudering ontstaat. Dit willen we natuurlijk niet! Een zonnebrandcrème mag dus eigenlijk het hele jaar door niet ontbreken. Zoals je misschien al wel gezien hebt, verkopen we al een tijdje producten van Naïf en zij hebben hele fijne zonnebrandcrèmes in hun assortiment. 

Alles wat je moet weten over de zonnebrand van Naïf

De zonnebrandcrèmes van Naïf zijn natuurlijk en ze bevatten geen schadelijke ingrediënten. Zo zijn ze vrij van microplastics, oceaanvriendelijk en dermatologisch getest. De Naïf zonnebrandcrèmes hebben alles wat je verwacht van een zonnebrand:

  • Ze beschermen je huid tegen schadelijke UV-straling,
  • Zijn natuurlijk
  • Smeren gemakkelijk makkelijk weg
  • Vertragen het huidverouderingsproces

Met deze voordelen kan jij heerlijk zorgeloos genieten van de zonnestralen. Ik hoor je misschien denken, is een natuurlijke zonnebrand dan wel effectief? Naïf maakt gebruik van natuurlijke minerale UV-filters op basis van zinkoxide. Dit ingrediënt beschermt de huid en zorgt ervoor dat de zonnestralen direct weerkaatsen. Kortom; Naïf Zonnebrand biedt direct bescherming en is geschikt voor alle huidtypes. De zonnebrandcrème zit vol met natuurlijke oliën waardoor het goed smeert en geen witte waas achterlaat. Tot slot is het vegan en crueltry free

Zonnebrand voor baby en kids

Naast dat Naïf zonnebrand voor volwassenen heeft, hebben ze ook fijne zonnebrandcrèmes voor baby en kind. De crèmes beschermen de kwetsbare baby- en kinderhuid maximaal tegen UVA- en UVB-straling. Ook deze crèmes hebben een natuurlijk filter, afkomstig van het mineraal zinkoxide. Dit zorgt ervoor dat wanneer zonnestralen in aanraking komen met de huid, het zonlicht per direct weerkaatst wordt. Het prettige is dat de crèmes waterbestendig zijn, snel in de huid trekken en geen witte waas achterlaten. Deze zonnebrandcrèmes maken de huid van je kind heerlijk zacht dankzij de natuurlijke oliën, waaronder kokosolie en zonnebloemolie.

Wat is het verschil tussen SPF 30 en SPF 50?

Wat is het verschil tussen SPF 30 of SPF 50? Eigenlijk niet extreem veel. Zo beschermt factor 30 voor 96,6% tegen UV-straling en factor 50 voor 98%. De SPF bepaalt dus in principe hoe lang je in de zon kan blijven zitten voordat je verbrand. Wel wordt SPF 50 aangeraden bij en bleke huid die snel verbrandt en niet snel bruin wordt.

Review Naïf zonnebrand

Een paar weken terug was ik zelf heerlijk op zonvakantie in Tenerife. Hier heb ik de fijne producten van Naïf uitgetest. De crème is een wat dikkere substantie en daar moest ik eerst even aan wennen, maar na een paar keer smeren weet je niet beter. Het heeft een natuurlijke geur en plakt verder niet. In het water blijft het netjes zitten. Ik kan het alleen maar aanraden, vooral omdat het alleen maar bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Dit is dus niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de oceaan! In mijn koffer zaten de 100ml zonnebrand voor het lichaam en de 30 ml zonnebrand voor het gezicht. De 30ml is ook perfect voor in je handtas, zodat je op het terras ook goed kan blijven smeren. 

Naif zonnebrand

Na een dagje zon gebruikte ik de fijne aftersun van Naïf. Heerlijk verkoelend en verzorgend voor je huid. Het herstelt de huid na een dagje zon en maakt daarnaast de huid heerlijk zacht. Aloë Vera zorgt voor verkoeling en herstel. Ook geeft het de huid een hydratatie boost, precies wat je huid nodig heeft na een lange dag in de zon. Het prettige is dat de crème snel intrekt en niet plakkerig aanvoelt na gebruik. Tip: naast dat dit product heerlijk is om te gebruiken na het zonnen, kun je het ook gebruiken als bodylotion. 

Naif Aftersun

Mocht je vragen hebben of wil je er zelf graag wat over kwijt? Laat het dan gerust weten.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.