thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Zelfbruiner: de beste oplossing voor een zomerse gloed

0
Zelfbruiner: de beste oplossing voor een zomerse gloed

De zomer komt eraan en dat betekent dat de zomerjurkjes en rokjes weer uit de kast mogen! Maar wat als je benen nog niet die mooie zomerse kleur hebben? Gelukkig is daar een hele fijne oplossing voor, namelijk: zelfbruiner. Dit magisch product maakt je bruin zonder zon. In deze blog lees je meer over zelfbruiner en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Soorten zelfbruiner

Er zijn honderden verschillende zelfbruiners op de markt. Het is maar net welke jij het fijnste in gebruik vindt. De werking verschilt per product:

  • Een tanning spray is snel in gebruik en laat geen strepen achter op de huid. Door de microverstuivers in de spray, is het product heel gelijkmatig aan te brengen.
  • Een tanning lotion zorgt niet alleen voor een mooi kleurtje, maar hydrateert je huid ook. Een lotion is rijk aan hydraterende bestandsdelen en zorgt ervoor dat je huid er prachtig bruin gekleurd uitziet.
  • Een tanning mousse is een lichtgewicht product en erg makkelijk aan te brengen. Een mousse is ideaal te gebruiken voor lastige gebieden van je lichaam (zoals oksels of kuiten) en trekt snel in.
  • Een tanning oil werkt snel, hydrateert de huid en zorgt voor een rommelvrije bruiningsroutine. Een olie geeft de huid naast een bruine teint een prachtige glans.
  • Een tanning crème geeft, naast een mooie bruine teint, een intense voeding aan de huid. Kan je huid wel een mooie teint gebruiken, maar is je huid erg droog? Kies dan voor een tanning crème.

Zelfbruiner aanbrengen

Wanneer je gebruik maakt van een zelfbruiner wil je natuurlijk dat deze een mooi en egaal resultaat oplevert. Daarvoor is het belangrijk wat verschillende stappen te nemen.

Stap 1: ontharen

Wil jij jouw benen nog graag even ontharen? Zorg er dan voor dat je dit maximaal een dag van tevoren doet. Zo kan je huid goed ‘herstellen’.

Stap 2: scrubben

Scrub de huid 24 uur van tevoren om dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de huidcellen eronder optimaal kunnen profiteren van de zelfbruiner.

Stap 3: reinigen

Neem voor het aanbrengen van de zelfbruiner een douche. Gebruik voor het reinigen van de huid geen producten die oliën bevatten, dit kan namelijk invloed hebben op de kleur van de zelfbruiner.

Stap 4: smeren

Schud het product allereerst goed voor gebruik. Verdeel de zelfbruiner met lange halen over de huid om vlekken te voorkomen. Wij adviseren voor het aanbrengen een speciale zelfbruiner mitt te gebruiken. Een zelfbruiner handschoen zorgt ervoor dat je het product gelijkmatig kunt aanbrengen en beter kunt uitvegen.

Begin met het aanbrengen bij je benen en breng de zelfbruiner in cirkelvormige bewegingen aan. Werk altijd van beneden naar boven.

Stap 5: afspoelen

Hoe lang je moet wachten voordat je de zelfbruiner afspoelt, ligt aan het product dat je gebruikt. Lees voor het gebruik dus goed de gebruiksaanwijzing, om erachter te komen hoe lang het product precies moet intrekken. Sommige zelfbruiners hoeven niet afgespoeld te worden.

Hoe lang blijft zelfbruiner zitten?

Het verschilt per persoon en product wat de duur van het resultaat van een Selftan is. Je kunt ervan uitgaan dat het resultaat gemiddeld zo’n 3 tot 7 dagen zichtbaar blijft op de huid. Door de huid goed te hydrateren (met bijvoorbeeld een bodylotion, zorg je ervoor dat de kleur langer mooi blijft.

De beste zelfbruiner

Wat de beste zelfbruiner is voor jou, hangt af van je persoonlijke voorkeur en huidtype. Een populair merk is bijvoorbeeld de Bondi Sands zelfbruiner. Deze is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals een mousse, lotion en olie. Op de zelfbruiner pagina vind je nog veel meer fijne zelfbruiners.

Wil jij je gezicht ook voorzien van een mooie teint? Gebruik dan een zelfbruiner voor gezicht. Voor het bruinen van het gezicht zijn er speciale producten, zodat je een mooi en natuurlijk resultaat krijgt.

Geniet je binnen no-time van een stralende, zongebruinde huid met een zelfbruiner!

Liefs,

Milou

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.