thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Verminder haaruitval bij mannen

0
Verminder haaruitval bij mannen

Kérastase Genesis Homme

Dunner wordend haar of echt haarverlies kan een onzekerheidsfactor zijn voor mannen. Om dit proces te vertragen en langer van jouw haar te blijven genieten heeft Kérastase nu een mannenlijn die precies dit probleem tegengaat. De Kérastase Genesis Homme heeft verschillende producten om dunner wordend haar bij mannen te verzorgen en haargroei te stimuleren.

Haaruitval bij mannen

Veel mannen zijn erfelijk belast en kennen de voortekenen van dunner wordend haar of zelfs kaal worden. Het begint vaak bij dunner wordend haar bovenop het hoofd of juist een terugtrekkende haargrens. Om dit dunner wordende haar te ondersteunen en versterken heeft je haar de juiste voeding nodig. Haaruitval ontstaat ook door haarzakjes die “in slaap vallen” en de haargroei tijdelijk stoppen. Haarzakjes kennen namelijk een cyclus van groei, overgang en rust. In de rustfase groeit de nieuwe haar onder de oude en valt het haar uit.

Haaruitval tegengaan

Om haaruitval en het dunner worden van je haar tegen te gaan heeft je haar en hoofdhuid goede voeding nodig. Hiervoor heeft Kérastase verschillende producten ontwikkeld die de haargroei bevorderen. Hierdoor zal het haar langer in de groeifase zitten en sneller uit de rustfase komen. Daarnaast hebben de Genesis Homme haarproducten verdikkende eigenschappen, hierdoor wordt het haar wat dikker en voller, hieronder staan de producten beschreven!

Kérastase Genesis Homme Haarproducten

Kérastase Genesis Homme Haarproducten

In deze nieuwe Kérastase lijn voor mannen zijn 5 producten opgenomen. Twee shampoos met ieder hun eigen voordelen voor dun en fijn haar. Daarnaast 2 stylingproducten die het haar voller en dikker maken. Als laatste is er een kuur die haargroei bevordert en haaruitval vermindert.

Haaruitval verminderen door verzorging

Verzorging tegen haarbreuk: Kérastase Genesis Homme Bain De Force

Deze shampoo zorgt ervoor dat jouw haar en hoofdhuid goed gereinigd worden voor een fris en energiek gevoel. Daarnaast geeft het een goede hydratatie en voeding voor dunner haar. Door het gezond houden van je haar zal haarbreuk minder snel optreden, waardoor het haar voller blijft!

Voller haar: Kérastase Genesis Homme Bain De Masse

De Bain de Masse shampoo heeft een verdikkend effect op het haar. Het stimuleert het herstel van je haar waardoor haarbreuk verminderd. Daarnaast maakt deze shampoo je haar gladder, zachter en geeft het ook nog eens een fantastische volumeboost!

Dikker haar door styling

Thickening Spray; Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant

Deze spray zorgt ervoor dat het haar meer volume krijgt en je haar een stuk voller lijkt. Het zet textuur af op de haarvezel waardoor het steviger is en volume krijgt. Daarnaast voelt het haar ook dikker na gebruik van deze thickening spray. Fijn haar krijgt dus een vollere look, zonder een plakkerig effect!

Styling klei/wax; Kérastase Genesis Homme Cire d'Épaisseur Texturisante

Zoek je een stylingproduct dat het haar meer volume geeft en voller laat lijken? Dan is deze mix van klei en wax iets voor jou. Het product geeft textuur aan het haar waardoor je makkelijk volume kunt creëren. De hold is echter flexibel, zodat het niet hard wordt en de hele dag door te restylen is. Bovendien heeft het een mooie matte finish voor een vollere look.

Hoofdhuid kuur tegen haaruitval

Om de haargroei te stimuleren is een gezonde hoofdhuid van groot belang. Om de groei te stimuleren en de hoofdhuid gezonder te maken heeft Kérastase het Genesis Homme Serum Anti-Chute. Deze 6 weken durende kuur zorgt ervoor dat jouw haargroei weer optimaal wordt. Het bevorderd slapende haarzakjes sneller weer in de groeifase te komen en zorgt er ook voor dat het haar gezonder en dikker groeit.

Doordat het haar gezonder groeit en blijft zal haarbreuk ook minder optreden waardoor je haar voller blijft. Het Kérastase Genesis Homme Serum Anti-Chute gaat zo verschillende tekenen van haaruitval en haarbreuk tegen.

Kérastase Genesis Homme Review

En denk jij dat de Kérastase Genesis Homme producten iets voor jou zijn? Laat het vooral weten als je ze hebt geprobeerd, want wij zijn altijd benieuwd naar de ervaringen van onze klanten!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.