thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De Herfst en Winter haartrends van 2022 - 2023

0
De Herfst en Winter haartrends van 2022 - 2023

De zomer is nog steeds in volle gang maar toch moeten we er aan geloven en tellen we af richting de herfst… Dé haartrends voor het najaar van 2022/2023 zijn weer bekend en wij houden je natuurlijk graag op de hoogte van de laatste updates rondom deze trends. Heb jij al veel seventies looks gezien? Dat kan heel goed kloppen want het is dit najaar niet meer weg te denken. Bekijk hieronder onze top 5 haartrends voor dit najaar!

De top 5 haartrends van dit najaar

70’s Shapes

De jaren 70 haarstylen zijn terug van weggeweest en is een echte trend deze herfst/winter van 22/23. Merkwaardig is dat de jaren 70 blowout look een populaire hairstyle in de salon is en dus zeker een trend gaat worden dit najaar! De grove pony en de veerkrachtige krullen kun je zelf ook gemakkelijk creëren bijvoorbeeld met de Comair zelfklevende wikkels of de Babyliss Pro Blue Lightning Air Styler. Natuurlijk moet je wel eerst even langs de kapper om het model in je haar te knippen.

70's shape

Foto: Lily Collins

De Bob

Al meer dan vijf jaar is de bob nog steeds niet weg te slaan van de catwalks, ook deze herfst/winter zag je het o.a. veel terug in de show van Chanel & Ralp Lauren. Wil je nou al heel lang graag eens die bob uitproberen? Ook dit najaar is de bob nog steeds helemaal hot! Ga jij voor een 90’s bob of toch de choppy bob cut. 

herfst haartrends: de bob

Foto: Fall/Winter fashion show Chanel 

Sleek Clean Hair

Of je jouw haar nu naar achter draagt in een sleek look of een sleek look creëert met  een scheiding, op geen enkele catwalk ontbrak de sleek look!  Bij de show van Michael Kors kwam het bijna alleen maar terug. Laten wij bij Salontopper nou dé juiste producten hebben om een sleek look te creëren. Lees dit terug in de blog: How to sleek your hair.

herfst haartrend sleek clean hair

Foto: Fall/Winter fashion show Michael Kors 

Luxurious Copper

Eerlijk is eerlijk met een kopertint zit je richting de herfstperiode altijd goed net zoals Gigi Hadid. Bespreek altijd even goed met je kapster wat bij jouw huid aansluit qua haarkleur. Je kan de kleur ook tijdelijk proberen met één van onze kleurmaskers, bijvoorbeeld met de Wella Color Fresh Mask.Hoe lichter je haar hoe lichter het resultaat natuurlijk zal zijn, houd hier rekening mee. Vragen over de kleur? Neem dan even contact met ons op. Maar wauw wat een prachtige kleur, we love it!

herfst haartrend luxurious copper

Foto: Gigi Hadid

Natural Texture

Je haar de boel de boel laten mag, natuurlijke texturen worden op verschillende catwalks compleet omarmd. Naast de catwalk zijn het ook beroemdheden als Zendaya, Vanessa Hudgens en Alicia Keys die hun prachtige natuurlijke krullen showen. Daarnaast is het leuk om je natuurlijke textuur te combineren met haarasccessoires, ook deze mogen nog steeds! Het is dan wel van belang dat je jouw natuurlijke haar goed verzorgt. Dit kan bijvoorbeeld met één van onze hardlopers: Curl Manifesto van Kérastase.

herfst haartrend natural texture

foto: Vanessa Hudgens

Liefs.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.