thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Droog Haar Redken All Soft

0
Droog Haar Redken All Soft

In de herfst en winter gaan de kachel aan. De lucht wordt droger en helaas je haar ook. Droog haar voelt stroef, het is statisch, veel last van klitten of gespleten punten, niet flexibel en ziet er dof uit. Extra verzorging voor je haar is dan ook key in de herfst! Want het hoeft er niet droog en dof uit te zien. Ga ook stralend de herfst in met een beetje extra goede verzorging!

Verzorg droog haar met Redken All Soft

Gelukkig zijn er genoeg producten waarmee jij je droge haar kunt verzorgen en één van de populaire lijnen voor droog haar is de Redken All Soft lijn. De producten van deze lijn zijn verrijkt met Arganolie. Deze olie heeft een diep verzorgende en hydraterende werking op het haar. Met het gebruik van Arganolie wordt je droge haar zachter en soepeler, precies zoals jij het wilt. De Redken All Soft haarproducten met Arganolie zorgen voor wel 15 keer meer verzorging dan andere shampoos en conditioners.

Redken All Soft Producten

Droog haar routine

Het liefst wil je natuurlijk een complete routine die je helpt bij het verzorgen van droog haar. Met de Redken All Soft kun je een complete reiniging en verzorgingsroutine opzetten. Deze routine begint altijd met de Redken All Soft Shampoo en Conditioner. Door je complete routine All Soft producten te gebruiken zorg je voor ultieme verzorging van je haar.

  • Stap 1: Maak het haar nat en breng de shampoo aan.
  • Stap 2: Masseer de shampoo in het haar.
  • Stap 3: Spoel grondig uit.
  • Stap 4: Breng de conditioner aan op de onderste helft van gewassen nat haar.
  • Stap 5: Verdeel over de onderste delen van het haar en laat 3 tot 5 minuten inwerken.
  • Stap 6: Spoel grondig uit het haar.

Het kan zijn dat je hierna nog last hebt van droog haar, hiervoor bestaat extra verzorging van All Soft. Dit zijn 3 producten die alle drie op een ander moment jouw haar die extra verzorging kunnen geven! 

Verzorgen van droog haar

Tijdens het wassen: Redken All Soft Heavy Cream

Last van droog en broos haar, dan kan een extra hydaterend masker een goed idee zijn. De Redken All Soft Heavy Cream is een masker dat je tussen de shampoo en conditioner door gebruikt om het haar extra te hydrateren. Je sluit alsnog af met de conditioner om te zorgen dat je haarschubben goed gesloten zijn en de hydratatie niet direct weer ontsnapt.

Na het wassen: Redken All Soft Moisture Restore Leave-In Treatment

Gebruik je liever een leave-in in je haar na het wassen? Dan is er de Redken All Soft Moisture Restore Leave-In Treatment. Deze zorgt ervoor dat je haar na het wassen met shampoo en conditioner nog een extra hydratatie boost krijgt. Hierdoor wordt je haar tot wel 10x zachter en makkelijker te ontwarren. Daarnaast is er hyaluronzuur toegevoegd die er voor zorgt dat het haar tot wel 72 gehydrateerd blijft. Na het aanbrengen van de Leave-In is je haar direct klaar om te stylen, zelfs met hittetools want het biedt bescherming tot wel 230 graden celsius.

Multi-inzetbaar: Redken All Soft Argan Oil

Twijfel je tussen een leave-in voor de nacht of juist een product voor tijdens het stylen van je haar? Dan is de Redken All Soft Argan Oil jouw ding! Deze haarolie kun je op meerdere manieren gebruiken om jouw droge haar te verzorgen. Gebruik de olie voor het föhnen om de hydratatie beter vast te houden. Of als Leave-In voor het slapen om de hele nacht in te laten trekken. Of juist op je droge haar om pluizen te verminderen en het haar weer mooi te laten glanzen.

Welk Redken All Soft verzorgingsproduct kies jij?

Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct voor droog haar? En wat vond jij van de Redken All Soft producten? We horen graag wat jouw ervaring is!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Droog Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.