thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Droog haar is verleden tijd met de Hairdresser’s Invisible Oil collectie

0
Droog haar is verleden tijd met de Hairdresser’s Invisible Oil collectie

Heb jij last van droog, beschadigd of pluizig haar? De Hairdresser’s Invisible Oil collectie van Bumble and bumble comes to the rescue. 

Deze bestselling collectie van Bumble and bumble zorgt ervoor dat je haar pluisvrij, optimaal gehydrateerd en zijdezacht wordt. Lees hieronder meer!

Over Bumble and bumble

Bumble and bumble opende in 1977 haar deuren in een kapsalon New York City en is intussen uitgegroeid tot een iconisch merk dat bekend staat om haar innovatieve, rebelse creaties. Nadat Bumble and bumble in 1978 in de top 10 salons van New York volgens Vogue belandde, groeide het enorm en begon het merk eigen producten op de markt te brengen. Voor zowel haarverzorgingsproducten als stylingsproducten zit je bij Bumble and bumble goed. Mode zit in hun DNA, net zoals de passie voor de kunst van het haar. Alle producten van Bumble and bumble zijn unisex, want “haar is haar”. En het beste van alles: Alle Bumble and bumble producten zijn cruelty free en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie en formaldehyde!

ONTDEK MEER >

Hydrateer droog en beschadigd haar met de Bb. Hairdresser’s Invisible Oil collectie

De Hairdresser’s Invisible Oil producten herstellen het haar, maken het zachter en zorgen voor anti-frizz bescherming.

Het geheim? De iconische mix van 6 verschillende oliën.

De talrijke voordelen van kokosolie, arganolie, druivenpitolie, macadamia-olie, zoete amandelolie en saffloerzaadolie worden gecombineerd in deze vederlichte signatuur blend. De oliën helpen samen het haar te verzorgen, hydrateren, voeden, verzachten en glad te maken.

Daarnaast heeft deze lijn een heerlijke, luxueuze geur gekenmerkt door geurnoten van tropische bloemen en fruit, in combinatie met rijke muskus- en houtnoten.

 

Ontdek de Bb. Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective : de #1 bestseller

De Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer vermindert pluishaar onmiddellijk met 50% gedurende de hele dag - zelfs bij extreme vochtigheid - in vergelijking met onbehandeld haar.

Hydrateren, pluis verminderen, het haar verzachten en doen glanzen: deze primer doet het allemaal in één handomdraai. Geen wonder dat dit de absolute bestseller is van Bumble and bumble.

Deze leave-in treatment is geschikt voor alle haartypes en beschermt tegen hitte tot 232°C.
Bovendien bevat het UV-filters om het haar te beschermen tegen de uitdrogende effecten van de zon, beschermt het gekleurd haar tegen vervaging tot 16 wasbeurten lang en ontwart de formule het haar om haarbreuk te voorkomen. Als dat geen echte multitasker is?

ONTDEK HOE JE DE PRIMER BEST GEBRUIKT OM DE PERFECT BLOW-DRY TE CREËREN

Klik op de video om te bekijken hoe je de primer gebruikt. 

Uit welke producten bestaat de Bb. Hairdresser’s Invisible Oil lijn?

De complete Hairdresser’s Invisible Oil lijn bestel je bij Salontopper. De volgende producten vallen onder deze lijn:

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Shampoo 250ml: deze shampoo bestaat uit een mix van 6 oliën die het haar zacht maken, ontklitten, beschermen tegen haarbreuk en pluis tegen gaan. De shampoo maakt het haar niet vet, doordat deze zo is ontwikkeld dat het haar zelf de gewenste hoeveelheid oliën opneemt. Ideaal voor droog, beschadigd en gekleurd haar.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Conditioner 200ml: deze conditioner zorgt ervoor dat jouw haar zijdezacht aan gaat voelen! De conditioner ontwart het haar, beschermt het tegen haarbreuk en maakt het haar pluisvrij.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Protective Primer 250ml: deze primer zorgt ervoor dat pluishaar met wel 50% wordt verminderd*, zelfs bij extreme vochtigheid! Deze leave-in treatment biedt bescherming tegen hitte tot 232°C en UV straling. De primer heeft veel verschillende voordelen: het beschermt kleur tot wel 16 wasbeurten, ontwart, zorgt voor zijdezacht haar en geeft het een prachtige glans. Een echte multitasker dus!
*in vergelijking met onbehandeld haar

Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Mask 200ml: met dit masker hydrateer jij je haar tot wel 72 uur lang! De formule is verrijkt met een hydraterende mix van Moringa-olie en granaatappelzaadextract, vermindert pluis en zorgt voor glanzend en zacht haar. Het masker is geschikt voor alle haartexturen en gebruik je eenmaal per week.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil 100ml: een innovatie olie die onmiddellijk in het haar verdwijnt en een vederzacht gevoel en stralende glans achterlaat. Droog, dof haar krijgt een sublieme metamorfose.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Hot Oil Concentrate 4x15ml: deze krachtige verwarmde olie, geformuleerd op basis van de signatuur mix van 6 oliën en verrijkt met ricinusolie, omhult het haar met intense hydratatie voor een zijdezachte, gladde afwerking. Gebruik dit product één keer per week door het eerst op te warmen in warm water, daarna op droog haar aan te brengen en vervolgens uit te spoelen.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Dry Oil Finishing Spray 150ml: deze ultralichte, anti-frizz micro nevel geeft een instant boost aan je afgewerkte look door je haar extra te laten stralen - en het helpt droog haar te hydrateren en te verzachten.

Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Soft Texture Spray 150ml: deze finishing mist, verrijkt met de signatuur mix van 6 oliën van Bumble and bumble, geeft gestyled haar een zachte, nonchalante textuur met een lichtgewicht fixatie.

Zeer droog haar of nood aan een intense hydratatieboost? Ontdek het Bb. Hairdresser’s Invisible Oil Ultra Rich Mask

Naast de Hairdresser's Invisible Oil lijn heeft Bumble and bumble ook een ultra-rijke versie van deze franchise: de Hairdresser's Invisible Oil Ultra Rich collectie. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor alle haartypes en texturen die een diepe, langdurige hydratatie nodig hebben.

De nieuwste innovatie in deze collectie is het Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil Ultra Rich Deep Conditioning Mask – ideaal wanneer je haar een echte hydratatieboost nodig heeft. Dit masker biedt meer dan 100u intense hydratatie tot aan je volgende wasbeurt. Het voedt uitgedroogd haar van de hoofdhuid tot de punten, maakt het haar zachter en vermindert pluishaar. Dit alles dankzij de unieke formule die verrijkt is met Biomimetisch Hyaluronzuur, Kalahari Meloenzaadolie en kenmerkende 6-oliënmix.

Reactie plaatsen

Blog

Droog Haar


Milou

Milou

Productmanager || 24 jaar || Beautyliefhebber || Tennis || Haar- en verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.