thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kérastase Nutritive is vernieuwd!

0
Kérastase Nutritive is vernieuwd!

De bestselling lijn van Kérastase is vernieuwd! Nutritive producten zijn speciaal gemaakt voor droog haar. Door de speciale ingrediënten voeden de producten tot de kern van het haar. Je haar zal makkelijker door te kammen zijn en zal veel zachter aanvoelen. De formules zijn nu verbeterd en in een nieuw jasje gestoken. Kérastase heeft ook een aantal nieuwe Nutritive producten geïntroduceerd! Vooral deze nieuwe producten zijn echt een aanvulling voor de lijn deze zullen hier dan ook uitgebreid aan bod komen!

Vernieuwde verpakking en formules

De hele lijn van Nutritive is op de schop gegaan met een verschuiving van producten, waarbij de Magistral producten zijn komen te vervallen.

  • De Bain Satin shampoos zijn nu in een normale en Riche variant voor extreem droog haar.
  • De Nutritive Lait Vital Conditioner is een vernieuwde formule en verpakking maar heeft nog steeds dezelfde werking. Het is geschikt voor droog haar en geschikt voor fijn tot medium dik haar.
  • De Masquintense Haarmaskers zijn nu ook onderverdeeld voor dun en dik haar. Ze zijn beide bedoeld voor extra droog haar, om wanneer nodig je droge haar die extra voedingsboost te geven. De Kérastase Nutritive Masquintense is daarbij voor fijn tot middeldik haar en de Kérastase Nutritive Masquintense Riche is juist toegespitst op medium tot dik haar.
  • De Nectar Thermique is de vertrouwde beschermende en voedende crème voor medium tot dik droog haar. Het beschermt je haar tegen hitte tot wel 230°C en maakt het haar soepel en glad, zodat ook pluizen en fly-aways verminderen.

De Nieuwe Nutritive Producten

Er zijn maar liefst 3 nieuwe producten die echt een aanvulling zijn op het Kérastase Nutritive assortiment! Deze 3 producten hebben ieder een heel eigen doel en werking, dus zijn niet met elkaar te vergelijken we zettten ze hieronder voor je uiteen!

Kérastase Nutritive Split Ends Serum

Lotion Thermique Universelle

Er is al langer de Nectar Thermique, maar deze is vooral voor medium tot dik haar geschikt, omdat de formule best zwaar kan zijn. Vandaar dat de Nutritive Lotion Thermique Universelle is ontwikkeld. Deze leave-in lotion is ook een hittebeschermer en maakt het haar soepel en glad. Tegelijkertijd biedt het de bescherming om vocht en voeding in je haar te houden en niet te verzwaren.

Nutri-supplement Scalp Serum

Zoals een nieuwe haar begint in je hoofdhuid begint ook gezond haar bij een gezonde hoofdhuid. Een droge hoofdhuid heeft ook effect op de haargroei en is te herkennen aan een trekkerig en jeukerig gevoel. Voor je gezicht en lichaamshuid gebruik je allerlei crèmes en lotions om je huid in topconditie te houden, de hoofdhuid wordt dan vaak vergeten. Met het Nutritive Nutri-Supplement Scalp Serum verzorg en voed je de hoofdhuid met essentiële vitaminen en hydratatie. Zodat jouw hoofdhuid weer gezond en comfortabel aanvoelt.

Nutri-supplement Split Ends Serum

Droog haar, maar ook gespleten punten doordat je haar ondervoed is? Met dit serum zorg je niet alleen dat nieuwe gespleten punten met de juiste voeding worden voorkomen. Het zorgt er ook voor dat gespleten punten weer met lipiden kunnen herstellen. Het serum biedt direct gladheid aan je haar en creëert een beschermlaag om uitdroging tegen te gaan. Je kunt het zowel op nat als droog haar aanbrengen om jouw droge punten te verzorgen!

Hopelijk hebben we je goed op weg kunnen helpen in het nieuwe Kérastase Nutritive! Mocht je nog vragen hebben over een goede routine of over de nieuwe producten? Stel ze gerust hieronder, dan proberen wij je zo goed en snel mogelijk te helpen!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Droog Haar


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.