thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Creëer zelf rode loper looks met Bumble and bumble!

0
Creëer zelf rode loper looks met Bumble and bumble!

Creëer zelf jouw favoriete rode loper look met Bumble and bumble. Onrdek de tips & trickls van professionele stylisten en geniet nu van een GRATIS mini Hairdresser’s Invisible Oil Primer bij elk full-size product!

Glam mermaid look

Een tijdloze, glamoureuze look die altijd werkt! Ontdek hier hoe je dit soft wavy kapsel zelf kunt nabootsen.

Bumble and bumble Glam mermaid look Stap 1: Bereid je haar voor met de Hairdresser's Invisible Oil Primer en creëer zo een gladde basis voor een stralende look.

Stap 2: Creëer textuur met de Spray de Mode haarspray, zodat je haar beter modelleerbaar is. Maak daarna zachte krullen met de krultang door je lokken van je gezicht af te krullen. Breng tijdens dit proces herhaaldelijk de haarspay aan.

Stap 3: Werk de look af door de Hairdresser's Invisible Oil Dry Oil Finishing spray. Dit zorgt voor een geweldige shine!

Barbie Core High Ponytail

Test je graag eens een gedurfde look die de hele dag blijft zitten? Deze trending updo is ideaal voor je volgende feest of festival!

 Stap 1: De perfecte start van elke look: Hairdresser's Invisible Oil Primer. Breng deze leave-in aan, kam door en je haar wordt onmiddellijk gladder en zachter.

Stap 2: Gebruik de Thickening Full Form Mousse om meer textuur te geven aan je haar. Brush daarna je haar met een haardroger en borstel.

Stap 3: Maak het voorste deel van je haar vast met een haarelastiek en breng de Strong Finish Hairspray aan voor fixatie. Creëer dan een tweede paardenstaart met het onderste deel van je haar.

Stap 4: Maak krullen met de krultang in de twee paardenstaarten. Maar daarna de twee delen vast aan elkaar door een lok haar over de twee staarten te binden en vast te zetten met een speldje.

Stap 5: Werk af met de Hairdresser's Invisible Oil voor extra voeding en glans.

Bumble and bumble Barbie Core High Ponytail

Red carpet looks bij je thuis met Bumble and bumble

Bumble and bumble opende in 1977 haar deuren in een kapsalon New York City en is ondertussen uitgegroeid tot een iconisch haarmerk dat bekend staat om haar innovatieve, rebelse creaties. Nadat Bumble and bumble in 1978 in de top 10 salons van New York volgens Vogue belandde, groeide het enorm en begon het merk eigen producten op de markt te brengen. Voor zowel haarverzorgingsproducten als stylingsproducten zit je bij Bumble and bumble goed. Mode zit in het DNA van het merk, net zoals de passie voor de kunst van het haar. Alle producten van Bumble and bumble zijn unisex, want “haar is haar”. En het beste van alles: alle Bumble and bumble producten zijn cruelty free en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie en formaldehyde!

Ontdek alle collecties >

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.