thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste stijltang 2024

0
De beste stijltang 2024

Er gaat niets boven de look met prachtig gestyled haar. Of je nu op weg bent naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst, een speciale date hebt of gewoon je alledaagse look wilt veranderen: een goede stijltang is een fijn hulpmiddel. Maar hoe kies je de beste met zoveel opties op de markt? Bij Salontopper ben je in ieder geval aan het goede adres. Hieronder lees je welke modellen het meest populair zijn in 2024.

Het verschil tussen stijlen en steilen

Als we het hebben over het stijlen (stylen) van je haar, dan spreken we over het maken van de mooiste looks. Bij het steilen van je haar, hebben we het over het recht maken van je haar. Bijvoorbeeld van krullen naar steil haar. In het principe kun je met elke stijltang je haar steil maken. Als je je haar ook wilt stylen, zorg er dan voor dat je een stijltang hebt die afgeronde hoeken heeft, zodat de platen gemakkelijker meebewegen en het niet knikt wanneer je draait.

 

GHD Platinum

De GHD Platinum+ Styler is een absolute topper in de wereld van stijltangen. De GHD Platinum heeft niet alleen een prachtig ontwerp, maar levert ook indrukwekkende looks. Dankzij de ultra-zone-technologie wordt de temperatuur aangepast op basis van je haartype en stylingbewegingen, waardoor schade wordt geminimaliseerd en je haar er glanzend en gezond uitziet. Bovendien warmt hij razendsnel op en is hij gebruiksklaar in enkele seconden.

 

Babyliss Pro

Als je op zoek bent naar een steiltang die redelijk betaalbaar is, maar toch geweldige resultaten levert, is de BaByliss PRO uitstekend. Het heeft dunne titanium platen die snel opwarmen en je haar moeiteloos gladstrijken. De gemakkelijk temperatuurregeling maakt het geschikt voor alle haartypes. Bovendien komen de steiltangen van Babyliss met een lang snoer, waardoor het veel bewegingsvrijheid biedt.

 

Steiltang van Ga.Ma

De Ga.ma steiltangen zijn voorzien van de beste onderdelen zoals de keramische hitte platen. Hierdoor kan jij super eenvoudig je haar steilen. Bovendien zijn de steiltangen van Ga.Ma digitaal, waardoor je de temperatuur gemakkelijk kan regelen.

 

Tips voor het gebruiken

Hoewel je het stijlen van je haar snel onder de knie hebt, zijn er een paar punten waar je rekening mee kan houden. Het is afhankelijk van je haardikte hoe warm de stijltang moet staan. Bij dun haar raden we maximaal 180 graden aan. Gebruik de stijltang niet te vaak, zo voorkom je dat je haar beschadigt. Het beste is om je haar te beschermen met een heat protection voordat je het gebruikt.  

 

Onze favoriete heat protectors

 

Stijltang van Salontopper

Bij Salontopper vind je stijltangen van meer dan 10 verschillende merken. Of je nu een snel opwarmende stijltang wil, of een stijltang met keramische platen: in ons assortiment vind jij jouw wens. Onze stijltangen komen met garantie. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Schakel dan onze hulp in.

 

alle tools op een rijtje

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.