thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

10 meest gestelde vragen bij Salontopper

1
10 meest gestelde vragen bij Salontopper

Onze klantenservice beantwoord graag al jouw beautyvragen en voorziet jou altijd van het juiste advies. Samen met de meiden van onze klantenservice hebben we een top 10 gemaakt van de meest gestelde vragen. Misschien loop jij ook al wel een tijdje rond met één van deze vragen? Lees dan snel verder want we beantwoorden ze allemaal!

Veelgestelde vragen over haarproducten

Mijn haar is blond en droog, welke haarproducten zijn geschikt voor mij?

Bij blond haar komt het sneller voor dat je haar droog kan zijn of dat je last krijgt van gespleten haarpunten. Dit komt ook door het blonderen want eerlijk is eerlijk, dit droogt je haar nou eenmaal uit. Maar gelukkig bestaan er fijne producten die jouw prachtige blonde lokken weer laten stralen!

Mijn krullen drogen snel uit, welke producten kan ik hiervoor het beste gebruiken?

Vaak is het zo dat bij krullen het beschermlaagje open staat waardoor het snel zijn vocht verliest. Het is dus belangrijk de juiste producten te gebruiken die vooral voor hydratatie zorgen en dus droog/pluis haar tegen gaan. Wil jij graag weer prachtige krullen? Lees dan: krullen om van te dromen. 

Ik ga op vakantie, welke producten zijn het beste om mee te nemen?

Als je binnenkort gaat vliegen richting de zon neem dan een kijkje op onze pagina: travelsizes. Hier vind je jouw favoriete producten terug als mini zodat je onbezorgd op vakantie kan gaan. Mocht je de zon opzoeken dan hebben we ook fijne lijnen die bescherming bieden tegen de zon en je haar herstelt na een dagje strand. Zie hieronder wat voorbeelden.

Ik ben op zoek naar een fijne haarborstel, welke past bij mijn haartype?

Toevallig hebben wij hier een blog over geschreven namelijk: haarborstels-brushes-pinceau de style. Hierin staat welke borstel per haartype geschikt is en wat het precies met je haar doet. Stap één is dus kijken wat jouw haartype is, dan kom je al heel ver!

Ik zoek een stijltang voor mijn haar, welke bevelen jullie aan voor dagelijks gebruik?

Om eerlijk te zijn is het beter om gewoon niet dagelijks je haar te stijlen met een stijltang en raden dit dan ook af. Het is van belang een goede heat-protection te gebruiken. Probeer maximaal 2x per week je haar te stijlen om zoveel mogelijk schade te voorkomen.

Welke droogshampoo plakt niet en is niet vet?

Onze toppers zijn toch wel de volgende droogshampoos. Deze plakken niet en maken je haar ook zeker niet vet! PS: Droogshampoos zijn life-savers.

Ik zoek een product voor meer volume in het haar?

Wanneer je slap en futloos haar hebt is het een must om volume in het haar te creëren. Dit is niet altijd makkelijk maar zeker wel haalbaar met de juiste stylingsproducten. Bekijk enkele voorbeelden hieronder.  

Ik heb last van haaruitval, welk product kan ik hier het beste voor gebruiken?

Er is niks vervelender dan haaruitval, dit kan verschillende oorzaken hebben natuurlijk. Het kan komen door bijvoorbeeld een seizoenswisseling, denk maar aan de herfst/winter periode. Ook stress of een ongezonde levensstijl kan hier mee te maken hebben. Bekijk voor jezelf eerst goed wat de oorzaak zou kunnen zijn... Gelukkig zijn er wel lijnen die de haargroei stimuleren en daadwerkelijk ervoor zorgen dat je haar weer gezond en sterk wordt waardoor het minder snel uitvalt. 

Ik heb een gevoelige hoofdhuid, welke producten mag en kan ik het beste gebruiken?

Er zijn verschillende symptomen voor een gevoelige hoofdhuid. Zo kan je hoofd branderig aanvoelen, pijn doen, jeuken of gewoon rood zijn. De grootste oorzaak is vaak dat de talgproductie uit balans is. Lees hier meer over in de volgende blog: tips bij hoofdhuidproblemen.

Wat is de stevigste haarlak die jullie verkopen?

We hebben veel verschillende soorten haarsprays natuurlijk met een verschillende hold-factors. Mocht je nou echt graag een stevige haarlak willen gebruiken dan zijn onderstaande drie zeker geschikt voor jou. 

Mocht je overige vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder!


reacties (1)

Ik heb dun (inmiddels vrij grijs) fijn en pluisgevoelig haar..
Er hoeft maar een beetje vocht in de lucht te zitten en t begint te jrullen en oogt ook meteen een stuk droger. Ik gebruik de spullen van okaplex. We gaan binnenkort op vakantie naar curacao.. daar is de luchtvochtigheid erg hoog. Hebben jullie tips? Van welk product blijft je haar zacht en gaat t niet meteen zo kroezen/krullen met al dat vocht in de lucht?

Door op 06-07-2021

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.