thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Beste leave in conditioner krullen

0
Beste leave in conditioner krullen

Ben jij gezegend met een prachtige bos krullen en zoek je de beste verzorging voor jouw haar? Dan ben je bij Salontopper aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan leave in conditioner krullen. Door de vele producten wordt het kiezen van het beste product vaak niet makkelijker, daarom laten wij in deze blog onze top 5 aan hardlopende krullen leave in conditioner zien. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Top 5 leave in conditioner krullen

Ieder haartype is anders én krullend haar al helemaal, daarom is het belangrijk om te weten welk krultype je hebt. In onze blog ‘Benieuwd welk krultype je hebt?’ lees je hier meer over. Krullen zijn over het algemeen vrij droog, pluizig en hebben sneller last van klitten. Het gebruik van de juiste producten is daarom ook erg belangrijk. Naast het wassen van je krullen is het ook goed om tussendoor het haar te voeden én te hydrateren. Dit doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een leave in conditioner krullen. Onze top 5 van de meest verkochte leave in conditioner voor krullen:

 

Wat is een leave in conditioner krullen?

Een leave in conditioner krullen is eigenlijk niet anders dan een ‘gewone’ leave in conditioner. De leave-in conditioner krullen is zeer geschikt voor krullend haar. Krullend haar heeft meer verzorging nodig dan de andere haartypes, vandaar dat er ook veel producten speciaal zijn ontwikkeld voor curly hair. Een leave in conditioner lijkt op een normale conditioner, maar deze spoel je niet uit. Je brengt het aan als extra verzorging voordat je begint met de styling. Het haar wordt gehydrateerd, gevoed en beschermt, waardoor je geniet van verzorgt, glad, zacht en pluisvrij haar.

Geef jouw krullen meer definitie

Het verzorgen van je krullen is natuurlijk heel belangrijk. Wil je jouw krullen nog net iets meer definitie geven, zodat ze de hele dag mooi gebundeld en veerkrachtig zijn? Dan is een stylingproduct voor krullen wat je nodig hebt. Probeer bijvoorbeeld eens een krullen crème. Een krullen crème zorgt ervoor dat de krul niet uitzakt, (onhandelbare) krullen getemd worden, het haar minder gaat pluizen en een mooie glans krijgt. Shop je favoriete styling crème hier en filter vervolgens op krullend haar.

Wat is jouw favoriete product?

Liefs,
Nienke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.